Geriausia istorija 2012
Collapse
X
-
Comment
-
Na, bent jau man pirmiau maciusiam Fate Zero nei Fate Stay night ir nieko nezinanciam tuo metu apie noveles ivykius, finalas tikrai buvo nenuspejamas ir tikrai neitikejau tokios antiklimatixines (neatsiminiau Lietuviskos sito zodzio reiksmes, todel sulietuvinau ) pabaigos. Realiai viskas priklauso nuo to metu turetu ziniu apie sias serijas, ir siuo atveju zinoti maziau, buvo geriau .👍 1Comment
-
Na, bent jau man pirmiau maciusiam Fate Zero nei Fate Stay night ir nieko nezinanciam tuo metu apie noveles ivykius, finalas tikrai buvo nenuspejamas ir tikrai neitikejau tokios antiklimatixines (neatsiminiau Lietuviskos sito zodzio reiksmes, todel sulietuvinau ) pabaigos. Realiai viskas priklauso nuo to metu turetu ziniu apie sias serijas, ir siuo atveju zinoti maziau, buvo geriau .Comment
-
Visi turėjo savotiškas ir kokybiškas istorijas, bet visgi Fate/Zero buvo įdomiausia žiūrėti, ir niekas nenervino kaip Mirai Niki ar Another. Žemiškiausą ir šilčiausią istoriją turėjęs Sakamichi no Apollon būtų antras, nes vėlgi, niekas nenervino ir buvo įdomu žiūrėt.Comment
-
Another - tiesa sakant, man tai buvo didelis nusivylimas. Mišrainė iš siaubiakų klasikos: akis matanti numirėlius, ciklinės mirtys, pagrindinis veikėjas susijęs su numirėliais (šį kart net giminystės ryšiais - klasika) ir visada, pabrėžiu, visada kažkur yra šiurpą varanti, keista juodaplaukė mergaitė. O taip laukiau šio anime, taip laukiau.
Fate/Zero - gera, nu kaip FATE serijai, tai gera, bet visgi tai FATE serija. Reikia būti fanu.
Hotarubi no Mori e - tai buvo taip faina, kad vos neapsiverkiau. Ne, rimtai. Geras daiktas, jei net manyje sugebėjo pažadinti žmogų.
Mirai Nikki - cool story bro. Šedevras. Storyline viena iš originaliausių kada nors girdėtų/matytų/skaitytų. MEGA OSSUMN
Sakamichi no Apollon - graži istorija, patariu pažiūrėt kiekvienam, net ne šio žanro mėgėjui. Tikrai verta. Bet iki Mirai Nikki nedatraukė,nes aš MN fanėComment
Comment