Originaliausias anime 2011
Collapse
X
-
👍 3 -
Sakyčiau jog [C]: The Money and Soul of Possibility Control vertas buvo šio laimėjimo, idėja ten tikrai buvo pati originaliausia, kad jos įgyvendinimas ir neblizgėjo. Toliau Ben-To su savo kovų dėl maisto dėžučių idėja tikrai išsiskyrė.
Iš minimų mano balsą greičiausiai gautų Madoka, vistiek savita mahou shoujo žanro rekonstrukcija.
Nors vat ėmiau ir prabalsavau dar kartą pergalvojęs už Mawaru Penguindrum, tenka sutikti, kad iš minimų tiek jo animacijos stilius tiek istorijos pasakojimas buvo tikrai originaliausi.Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2012-02-04, 10:29.Comment
-
Comment
-
Steins Gate tikrai vienas iš riškiausių praėjusių metų anime, tačiau nei šiame anime, nei likusiame sąraše taipogi sunkoka išrinkti kurį nors labai sublizgėjusį originalumu. Nesu matęs viso sąrašo, tačiau jeigu rinktis tarp fovoritų, manau pasirinksiu Penguin Drum, kadangi nesu tikras ar esu matęs bent kiek panašų darbą apie likimą, o ir pateikimas abejingu nepaliko.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2012-02-03, 11:44.Comment
-
Nu is cia esanciu tai bent man originaliausias pasirode Mawaru Penguin Drum, ypac del savo istorijos. Redline ryskiai issiskyre savo stiliumi ir piesimu, kiti ir turejo bent kazka isskirtinio, bet siais metais kazko tokio ypatingai yspudingo kaip ir nebuvo.Comment
-
Comment