<hr> Žaviausias anime blogietis 2010 <hr>» Anime personažas, žavintis savo blogietiška charizma, maniakiškumu, rezgantis sumanius planus. Artimiausias širdžiai blogiukas. <table><td>Nominantai:<ul><li> Alois Trancy (Kuroshitsuji II) <li> Gunji (Togainu no Chi) <li> Maria (Arakawa Under the Bridge / x Bridge) <li> Izaya Orihara (Durarara !!) <li> Ozu (Yojouhan Shinwa Taikei) <li> Mukuro Rokudo (Katekyo Hitman Reborn!) <li> Tatsumi (Shiki) <li> Greed (Fullmetal Alchemist: Brotherhood) </ul></td></table><hr> |
Žaviausias anime blogietis 2010
Collapse
X
-
Žaviausias anime blogietis 2010
122Alois Trancy0%19Gunji0%6Maria0%9Izaya Orihara0%47Ozu0%3Mukuro Rokudo0%6Tatsumi0%6Greed0%26The poll is expired.
Žymos: Nieko -
Sunkiai sekėsi išsirinkt tarp Mukuro Rokudo ir Izaya Orihara. Vis tik laimėjo antras, blogesnis man pasirodė....
P.S. mergos prabalsavo už Alois Trancy. Kaip nuspėjama....Comment
-
Na, man zaviausias Envy is FMA:B pasirode, aisku visu i balsavima nesukisi...
Aš balsavau už vieną iš didžiausių psycho šioje nominacijoje - Gunji
Spoileris:
Jei būčiau galėjusi dar kažką rinktis - tai būtų žavioji ir nepakartojama Maria.Comment
-
Aww, aww, aww. Tarp Izajos ir Alois buvo sunku pasirinkt, kuris labiau patinka... Na, kadangi tas vaikėzas man 'kiečiausias' buvo ir Kuroshitsuji II, tad prie jo 'širdis linksta labiau'...
Tai vat, Alois, nes jis tikrai buvo nerealus blogiukas ir ganėtinai geras priešininkas Cielui :>Comment
Comment