Tikrai gaila, kad nėra vieno iš ryškiausių filmų - Evangelion 2.22 - You Can [Not] Advance, nes realiai pretendavo netgi į tris nominacijas: geriausias pilnametražis filmas, geriausia animacija ir geriausias veiksmas (jei ši kategorija vis dar egzistuoja). Bent jau bučiau turėjęs kam balsą atiduot šioje kategorijoje, nes nė vienas iš čia esamų filmų man nesusipindėjo kaip EVA. Stebiuosi, kad vienas komisijos narių, mega mechų fanas, to nepastebėjo Na... tačiau kaip bebūtų, klaidų išvengti neįmanoma, jei komisiją niekas nenori papildyt.
Geriausias pilnametražinis anime filmas 2010
Collapse
X
-
Tikrai gaila, kad nėra vieno iš ryškiausių filmų - Evangelion 2.22 - You Can [Not] Advance, nes realiai pretendavo netgi į tris nominacijas: geriausias pilnametražis filmas, geriausia animacija ir geriausias veiksmas (jei ši kategorija vis dar egzistuoja). Bent jau bučiau turėjęs kam balsą atiduot šioje kategorijoje, nes nė vienas iš čia esamų filmų man nesusipindėjo kaip EVA. Stebiuosi, kad vienas komisijos narių, mega mechų fanas, to nepastebėjo Na... tačiau kaip bebūtų, klaidų išvengti neįmanoma, jei komisiją niekas nenori papildyt.Comment
-
Tačiau... kiek pamenu, nei 2008, nei 2009 juk nebuvo Rebuild of Evangelion serijų filmų nominacijų sąraše. Kai vieną filmą sulaukiame kartą per pusantrų metų, nemanau kad labai sąžiningą taip nurašyti. Ką gi... tuomet teks palaukti AZAR 2015...Comment
-
Jei nebuvo 2008 ir 2009 tai kodėl turėtų būti 2010? Nėr čia ko...Comment
-
Pagal žudikės bitės logiką, One Piece filmas irgi neturėtų čia būti, nes jau dešimtas iš eilės.
Mano balsas už Triguną. Nemirtingas tas Vašo charakteris ir jo humoro jausmas mane papirko. +1Comment
-
OP filmai yra tarpusavyje susiję ir turi savo, nepriklausomą nuo TV, istoriją? Jei taip taip jo, neturėtų čia būti.Comment
-
Su EVA situacija kaip su Kara no Kyoukai ar Brak Blade, kai bus išėję ir susubinti visi filmai, tada ir bus nominuoti į AZARComment
-
-
Comment
-
Tai kad nėra jis blogas, ir MAL balas gana aukštas, na aišku čia kiekvienam skirtingai, šiaip labai staigiai ten įvykiai vyksta, tad verta bent jau anime pažiūrėti prieš filmą imant, bet man patiko, o ir animacijos kokybė išties aukšta tai manau ir jos kategorijoj tas filmas tiktų. Na ir negali būti, kad visi komisijos nariai ėmė tą filmą ir pražiospsojo. Šiaip reikėjo surinkti visus šių metų filmus, matytus ar nematytus ir pateikti čia balsavimui, blogieji iškart būtų atsisijoje, o ir motyvas ties EVA filmais kažkoks keistas, jei jau yra filmas, tai tebūnie balsavime, koks skirtumas kelintas jis serijoj, nebent tos pačios serijos filmų išeina nevienas ir nedu per metus, kitu atveju jų nereikėtų ignoruoti.Comment
-
Comment
Comment