Geriausias pilnametražinis anime filmas 2010
Collapse
X
-
Geriausias pilnametražinis anime filmas 2010
107King Of Thorn0%17One Piece: Strong World0%18Higashi no Eden: Gekijouban (abu filmai)0%18Gekijouban Trigun: Badlands Rumble0%12Macross Frontier ~Itsuwari no Utahime~0%6Gundam 00: A Wakening of the Trailblazer0%2Loups=Garous0%1Suzumiya Haruhi no Shoushitsu0%33The poll is expired.
Žymos: Nieko -
King of Thorn (nes tai juk vis dėl to filmas, o ne koks remake ar afterstory), bet kažko trūksta čia.... Kur Redline??? -
-
Man patiko King Of Thorn jis geras mano nuomone jam daviau balsaComment
-
Gundam 00: A Wakening of the Trailblazer, buvo tik lazeriai pew pew pew lazeriai... Balsuokim uz Haruhi.I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!Comment
-
Matyt šitą būsim pražioplinę, deja...
Kažkoks camripas jau buvo 2009, bet kaip ten su jo subais aš nežinau...
(patikrinau, pirmieji angliški subai camripui pasirodė jau 2009)
Redlainas į šią bei kitas nominacijas, JP į misterius keliaus 2011 AZARe, tą aš asmeniškai garantuoju... DVD jei niekas nepasikeitė, išeina vasarį/kova berods.Paskutinis pakeitimas nuo Egura; 2011-02-05, 23:43.👍 1Comment
-
Egu, man atrodė, kad aš jį dar 2009 metais mačiau, tai kažkaip net nepagalvojau. Nors gerai pamąsčius man tokia nuotaika ir su pirmu remake filmu buvo
Bet iš esmės tikrai žiopla klaida, kad tas filmas čia nepapuolė ir tą pripažįstu, dėl to kypshius ir gavo padėka. Bet pala pala, gal padėkos per mažai, reiktų gal ir reputaciją pakelt jam vienu gabalėliu! :]Comment
-
Comment
-
O aš neprisimenu tokio pokalbio ir manau, kad istorijos vientisumas tarp fanų čia neturi nieko bendro balsavimuose. Filmas ir kino teatruose rodomas buvo, ir dvd išleisti. Dabar įsivaizduokime jei koks Žiedų Valdovas negalėtų pretenduot į tam tikras kino nominacijas, sakykim oskarus, vien dėl to, kad ne visos dalys buvo sukurtos, kurios stipriai susijusios ir ganėtinai vientisos?👍 1Comment
Comment