Metų nusivylimas 2009
Collapse
X
-
Prabalsavau už K-off'ą, dabar jau taip šį animą ir bevadinu. Po sudominusio pirmojo epizodo susidomėjimas vėliau kuo toliau tuo labiau mažėjo, kol galų gale vos ištempiau aš jį iki galo. Tikėjausi bus bent kiek rimtesnis muzikinio žanro animas, o ne pasisėdėjimai prie arbatos su pyragu eilėje serijų ar neko ausyčių matavimasis pusę serijos... ar merginų dailylife'as :/Comment
-
Prabalsavau už K-on... nes..tikėjaus per daug iš jo,ir nusivyliau berods labiausiai..o ir kiti anime nebuvo tokie komerciniai kaip K-On..Everyone knows this is a lie but a lie wont start without truth...Comment
-
Basquash! - dropintas, nieko gero nesitikėjau, nieko gero ir negavau
Druaga Sword of Uruk - praeitas sezonas buvo tikrai labai vykęs, tiek komedijos tiek fantazijos nuotykiu santykiu, deja šis sezonas visu tuo pasigirt negalėjo, negana to vietom gan nuobodžiai žiūrėjosi. Taigi balsas tenka šiam.
First Squad - nemačiau ir nesiruošiu žiūrėt...
K-ON! - visiškai nenusivyliau, netgi džiausiuosi kad nebuvo toks muzikinis anime kaip kai kas tikėjosi, kadangi man nėra jokio džiaugsmo žiūrėt į žiopčiojančius bei atseit grojančius personažus... Jei noriu pažiūrėt kaip su gitara grojama geriau metal žanro muzikinius klipus pažiūrėt.
RideBack - taip pat visiškai nenusivyliau, labai aptiko pati įdėja, pripažystu vidurys ir buvo nuobodokas bet ne ant tiek kad būtu galima kažkuo ten nusivilti.
Sky Crawlers - labai nesinorėjo šio anime žiūrėt bet ta proga kad LT subai išėjo pažiūrėjau, ir man patiko, taip jis nuobodus bet vistiek kokybiškas anime.
Tokyo Magnitude 8.0 - nemėgstu katastrofų temos, tad iš šio nieko gero ir nesitikėjau, nieko labai gero ir negavau...Comment
-
Be konkurencijos First Squad - nuo pat treiler'io pasirodymo iš šio anime tikėjausi rusiškos atmosferos, gana rimtos pasaulinio karo ir išties 0 fantastikos, bet tai, ką gavau... Net nesupratau. Būtų buvę galima žiūrėti, bet visos tos katanos, fantastika etc. mane tikrai sunervino, o ir pabaigos sprendimas man nepatiko. Net stebiuosi, kad pažiūrėjau iki galo.Comment
Comment