[PICBORDER="left"]http://www.animeminusfam.lt/Offtopic_Pic/sword.png[/PICBORDER]<hr> Geriausias veiksmo anime <hr>» Geras veiksmas – įspūdingi susirėminai, kovos, ytampos pilnos akimirkos. <table><td>Nominantai:<ul> <li> Canaan AZ <li> Darker than Black: Ryuusei no Gemini AZ <li> Hajime no Ippo: The Fighting - New Challenger AZ <li> Phantom ~Requiem for the Phantom~ AZ <li> Kara no Kyoukai AZ <li> Mobile Suit Gundam 00 Season 2 AZ <li> Sengoku Basara AZ <li> Tsubasa Shunraiki AZ </ul></td></table><hr> |
Geriausias veiksmo anime 2009
Collapse
X
-
Geriausias veiksmo anime 2009
163Cannan0%15Darker than Black: Ryuusei no Gemini0%59Hajime no Ippo: The Fighting - New Challenger0%15Phantom ~Requiem for the Phantom~0%15Kara no Kyoukai0%24Mobile Suit Gundam 00 Season 20%17Sengoku Basara0%14Tsubasa Shunraiki0%4Žymos: Nieko -
Kadangi DTB nusivyliau,o kituose anime nepajutau tokių įtemptų akimirkų kaip Ippo...jam ir atidaviau balsą..Everyone knows this is a lie but a lie wont start without truth...Comment
-
DTB veiksmas iš tiesų buvo skystokas, kažkoks apmiręs tempas, visiškai be "draivo". Sengoku BASARA visiška to priešingybė, man net visos bangos su skraidymais nepasirodė absurdiškos, nes tiek visko vyko, kad nespėjau mėgautis. Tikriausiai būtent toks veiksmo stilius man ir yra priimtinas plius kai viskas tai kruopščiai apipavidalinta humoristiniu, o šiuo atveju dar ir istoriniu kontekstais.Comment
-
Darker than Black: Ryuusei no Gemini išsirinkau šį, nes jame tikrai buvo daugiausiai veiksmo, na bent jau to "šaudau ir gaudau"Comment
-
Man tai geriausias anime nėra čia jo norejau už bleach už balsuoti nes ten yra labai daug veiksmo taigi gaunu aš rinktis kita anime tai Tsubasa Shunraiki👍 1Comment
Comment