Geriausias filosofinis anime 2009
Collapse
X
-
Geriausias filosofinis anime 2009
Žymos: Nieko -
-
Kam balsą atiduot dar neišsirinkau, bet vienareikšmiškai sakau NE Casshern'ui, tokio nuviliančio anime seniai besu matęs. Visa filosofija paslėpta tame, kad čiuvas prarado atmintį ir sužinojo, kad prisidirbo. Kas toliau bus nežinau, bet iki 17 serijos jis tik ir teverkšlena ir žiūri liūdną pasaulį.. 0 tikros filosofijos, nebent labai filosofiška yra vaikščiot po pasaulį, žiūrėt į kitų bėdas ir verkšlent...Comment
-
Kam balsą atiduot dar neišsirinkau, bet vienareikšmiškai sakau NE Casshern'ui, tokio nuviliančio anime seniai besu matęs. Visa filosofija paslėpta tame, kad čiuvas prarado atmintį ir sužinojo, kad prisidirbo. Kas toliau bus nežinau, bet iki 17 serijos jis tik ir teverkšlena ir žiūri liūdną pasaulį.. 0 tikros filosofijos, nebent labai filosofiška yra vaikščiot po pasaulį, žiūrėt į kitų bėdas ir verkšlent...
Jei rimtai tai reikia žvelgti giliau. O jei neišeina tai jau nieko nepadarysi....Comment
-
Casshern'e tame ir yra problema, kad ta filosofija nėra gili, ten niekur nebando užkasti gilią mintį, ar padėt taip kad kažką suvoktum.. Mano manymu kūrėjai mums tiesiog prievarta kiša savo neįdomius įsitikinimus per neįdomų ir neįtraukiantį anime (no offense to Casshern lovers). O šeip šiknas spardančios filosofijos matyt dar neteko ;D.Comment
-
Casshern'e tame ir yra problema, kad ta filosofija nėra gili, ten niekur nebando užkasti gilią mintį, ar padėt taip kad kažką suvoktum.. Mano manymu kūrėjai mums tiesiog prievarta kiša savo neįdomius įsitikinimus per neįdomų ir neįtraukiantį anime (no offense to Casshern lovers). O šeip šiknas spardančios filosofijos matyt dar neteko ;D.Comment
-
Arba tu nežinai kas yra gili filosofija, arba nesi jos tiesiog iki šios dienos aptikęs, arba ta filosofija slepiama epizoduose 17+, kurių aš nemačiau, nes nusprendžiau dropint..
EDIT: geriau pagalvojus kas čia žino, Casshern'e iš tikrųjų tos filosofijos buvo tik kad man ji pasirodė negili, o kitų "filosofinių" 2009 metų anime iš šitų anime sąrašo lyg ir nėra tekę matyt, tai aš nelabai ir galiu spręst ;D.Comment
-
Comment
-
Tai va dėl ko čia veda tas patyčių prevencijos programas Lietuvoj, nori kad mes savo filosofinius gebėjimus prarastumėm ;D.Comment
-
Casshern'e tame ir yra problema, kad ta filosofija nėra gili, ten niekur nebando užkasti gilią mintį, ar padėt taip kad kažką suvoktum.. Mano manymu kūrėjai mums tiesiog prievarta kiša savo neįdomius įsitikinimus per neįdomų ir neįtraukiantį anime (no offense to Casshern lovers). O šeip šiknas spardančios filosofijos matyt dar neteko ;D.
Aš tavęs neperkandu. Nori, jog ji būtų užslėpta, bet taip pat, kad kūrėjai padėtų ją suvokti, heh...
Kalbant apie "šiknų spardymą", būtų galima pakalbėti apie tokius dalykus kaip gėrį/blogį, moralę ar kažką panašaus...
It's all up to you, babe.
AniDB | MAL | last.fm | Firo | firofoxu@gmail.comComment
Comment