[PICBORDER="left"]http://img710.imageshack.us/img710/8863/pabaiga.png[/PICBORDER]<hr> Įspūdingiausia anime pabaiga 2009 <hr>» Įspūdinga anime pabaiga - vertinamas įsimintinumas, išbaigtumas, dramatiškumas bei emociškumas. <table><td>Nominantai:<ul><li>Tokyo Magnitude 8.0 - AZ <li>Phantom ~Requiem for the Phantom~ - AZ <li>Kurokami - AZ <li>Canaan - AZ <li>Higashi no Eden - AZ </ul></td></table><hr> |
Įspūdingiausia anime pabaiga 2009
Collapse
X
-
Įspūdingiausia anime pabaiga 2009
116Tokyo Magnitude 8.00%7Phantom ~Requiem for the Phantom~0%34Kurokami0%14Canaan0%18Higashi no Eden0%43Žymos: Nieko -
Phantomas išvis standartiškai pasibaigė, tad čia tikrai ne nominantas mano manymu. Canaan su Tokyo Magnitude'u visgi per silpnai, pastarajame kažkas buvo, bet neužkabliavo, per mažai emocijų, lieka Higashi no Eden, bet ir tame nieko grandizinio neišvydau, nebent tik truputis mistikos ir malonesnės atmosferos, bet to visai pakako, kad skyrčiau jam savo balsą. -
Standartiškai ne standartiškai, bet tikroviškai, logiškai, be bereikalingo patoso, snarglių ir labai stipriai emociškai. Kuo negali pasigirti didžioji dauguma anime. Phantom laimi, antroj vietoj Tokyo Magnitude 8.0.
O šeip praėjusieji metai buvo vieni epic fail'ai.Comment
-
Comment
-
Comment
-
phantom pabaiga man tiegiog taip suspaude sirdi net net nzn ka pasakyti
net nebuciau itares kad taip pasibaigs
tai buvo tiesiog tyli greita ir sukrecianti pabaiga kuria kaleciau ziuret ir ziuret
gaila kad taip baigesi phantom buciau norejes tikrai 2 sezono bet tikiuosi gal OVA sukursComment
-
Comment
-
gaila kad taip baigesi phantom buciau norejes tikrai 2 sezono bet tikiuosi gal OVA sukurs[/QUOTE]
man irgi patiko phantom pabaiga nera per daug jausmonga bet sugniauzia sirdi, o del ova tai yra kazkoks isleistas tipo pagal gama padarytas bet dar neradau kur internete paziureti ^^.Society is a market where we sell our soulsComment
Comment