[PICBORDER="left"]http://img51.imageshack.us/img51/386/missdw.png[/PICBORDER]<hr> Miss Anime 2009 <hr>»Geras moteriškas personažas - žavi mergina su įdomia išvystyta bei charizmatiška asmenybe. <table><td>Nominantai:<ul><li>Lyuze (Casshern Sins) - AZ <li>Kyoko (Skip Beat!) - AZ <li>Michiko (Michiko to Hatchin) - AZ <li>Akiyama Mio (K-ON!) - AZ <li>Alice (Pandora Hearts) - AZ <li>Morimi Saki (Higashi no Eden) - AZ <li>Akaba Chizuru (Seitokai no Ichizon) - AZ <li>Senjougahara Hitagi (Bakemonogatari) - AZ </ul></td></table><hr> |
Miss Anime 2009
Collapse
X
-
Miss Anime 2009
156Lyuze0%7Kyoko0%24Michiko0%21Akiyama Mio0%20Alice0%11Morimi Saki0%4Akaba Chizuru0%9Senjougahara Hitagi0%60Žymos: Nieko -
Daug galvoti neteko. Senjougahara Hitagi (Bakemonogatari) - mergina, kuri tikrai mane sužavėjo, kaip savo asmenybe, taip ir išoriniu grožiu. Jei būčiau didesnis anime fanas, tai pasakyčiau, kad toks mano idealas.. ką čia ir bepridursi, graži, bet neperdėtai, stilinga, freak'ė viduje, gali nustebinti (ką visąlaik anime metu ir daro) bei nešvaistosi beprasmėmis emocijomis. -
Kyoko- kaip cia ji taip nuvertinta nelabai suprantu. Pamirse jau gal zmones ja. Vis gi pavasari lyg rode Skip Beat nemazai laiko praejo . Senjougahara Hitagi (Bakemonogatari) nesenei rodyta del to dar yra islike visu atmintyje. Senjougaha turi savita asmenybe ir aki patraukianti grozi, taciau mano manymu jai dar tolokai iki Kyoko.
Kyoko velniu priedusi mergiote. Tvirto charakterio, siekianti savo tikslo bet kokia kaina . zavesio jai irgi nestinka kai nebando prakeikti savo buvusioComment
-
Kyoko- kaip cia ji taip nuvertinta nelabai suprantu. Pamirse jau gal zmones ja. Vis gi pavasari lyg rode Skip Beat nemazai laiko praejo . Senjougahara Hitagi (Bakemonogatari) nesenei rodyta del to dar yra islike visu atmintyje. Senjougaha turi savita asmenybe ir aki patraukianti grozi, taciau mano manymu jai dar tolokai iki Kyoko.
Kyoko velniu priedusi mergiote. Tvirto charakterio, siekianti savo tikslo bet kokia kaina . zavesio jai irgi nestinka kai nebando prakeikti savo buvusioComment
-
Gal jau laikas būtų ir man prabalsuot..... Absoliučiai nesuprantamas daugumos susižavėjimas Senjougahara. Žiauriai užknisantis personažas. Man ir pačiam patinka valdingos ir naglos mergos, bet ne per daug. Kyoko dar dzin, bent jau kaip gera namų šeimininkė ji užsirekomendavo. Busiu beveik originalus ir balsuosiu Lyuze.Comment
Comment