[PICBORDER="left"]http://img130.imageshack.us/img130/5584/mecha.png[/PICBORDER]<hr> Geriausia mecha 2009 <hr>»Gera mecha – gražaus piešimo bei įspūdingo bei realistiško dizaino mobilieji kostiumai. <table><td>Nominantai:<ul><li> Basquash! - AZ <li>RideBack - AZ <li>Gundam 00 2nd Season - AZ <li>Sora o Kakeru Shoujo - AZ <li>Eureka Seven - Pocket ga Niji de Ippai - AniDB <li>Viper's Creed - AZ </ul></td></table><hr> |
Geriausia mecha 2009
Collapse
X
-
Geriausia mecha 2009
97Basquash!0%6RideBack0%16Sora o Kakeru Shoujo0%2Eureka Seven - Pocket ga Niji de Ippai0%20Viper`s Creed0%3Gundam 00 2nd Season0%50Žymos: Nieko -
-
Labai atsibodo visi tie mecha stereotipai - mecha su tipiniais klasikiniais elementais, kaip Gundam ir kito plauko. Man labai patinka Mecha, bet dar labiau patinka, kai pateikiama kiek originalesniam pavidale. Todėl mano balsas eina už Ride Back. Gan originaliai pavaizduota mecha koncepcija dviratėje su ataugom transporto priemonėje. Ir nors tas sąveikavimas tarp žmogaus ir mašinos niekur toli nepažengęs, pasakojantis tą patį, bet bent jau kažkas šiek tiek įdomesnio.
Jei čia dalivautų Eureka 7 TV, tadu galbūt balsuočiau už jį, o daba Eureka filmas visiškai neturi to šaunaus TV serialo atmosferos.Comment
-
Comment
-
Geriau apsidairyk kiek išviso tokio plauko Mecha anime yra. Nuo septinto dešimtmečio, kaip prasidėjo, taip iki šiol kai kur vyrauja klasikinis mecha, kuris man ganėtinai atsibodo, kai nesugeba niekuo paįvairint. Tikiuosi ateityje bus daugiau kažko nestandartinio, kaip Ride Back ir Basquash!Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2010-02-01, 15:51.Comment
-
Geriau apsidairyk kiek išviso tokio plauko Mecha anime yra. Nuo septinto dešimtmečio, kaip prasidėjo, taip iki šiol kai kur vyrauja klasikinis mecha, kuris man ganėtinai atsibodo, kai nesugeba niekuo paįvairint. Tikiuosi ateityje bus daugiau kažko nestandartinio, kaip Ride Back ir Basquash!Comment
-
Istorija, veiksmas, garso takelis, piesimas/3D grafika/animacija, epic momentai... visko yra pakankamai ar net su kaupu. STAI TOKS turi buti veiksmo anime, STAI TOKS turi buti mecha anime!
P.S Net nepastebejau, kad vyksta balsavimas... Masini PM galejot issiust.Paskutinis pakeitimas nuo IVXXX; 2010-02-06, 03:20.I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!Comment
Comment