Originaliausias anime 2009
Collapse
X
-
-
Na kadangi balsavimas už orginalumą,o ne koks geriausias iš čia paminėtu..balsą atidaviau Astro Fighter SunredEveryone knows this is a lie but a lie wont start without truth...Comment
-
Usavich - nuotaikingas ir neįpareigojantis anime, originalumo buvo nemažai, visa ta SSRS atmosfera, kompiuterinė grafika, bei patys labai neeiliniai veikėjai.
Astro Fighter Sunred - va šis tai tikrai tiesiog trykšta, vien ką reiškia ta absurdiška super herojų ir blogiečių atmosfera, be to piešimas tarsi su kokiu markeriu būtu pieštas
Tokyo Magnitude 8.0 - originalumą jame matau tik toje katastrofų temoj kurios iki šiol tarp anime nelabai buvo
Cencoroll - tikrai nustebinusi tų formą keičiančių padarų idėja, bei įdomus piešimas, deja per trumpas, nespėjau pasidžiaugt pakankamai
Kuuchuu Buranko - taip ir nepažiūrėjua šito, o iš to keik mačiau tai visas originalumas piešime, nors man jis šiek tiek priminė Mind Game
Bakemonogatari - šios vasaros perlas, tiesiog trykšta originalumu, neįprastas piešimas, neįprasti rodymo kampai, nenuspėjama istorija.
Labiausiai išsikyrė Astro Fighter Sunred bei Bakemonogatari, visgi balsas tenka vasaros perlui, kadangi jame tikrai daugiau darbo įdėta, o ir šiaip jis man širdžiai mielesnis.Comment
-
Viena iš mėgstamiausių kategorijų, sau nebent galiu išskirti Usavich, Bakemonogatari ir Kuchuu Buranko, apie tokį Astro Figter išvis pirmą kart girdžiu, bet žiū net ne vienoje kategorijoje jis tarp nominantų, be to visi labai giria, tad manau teks pracheck'int.
Visų pirma Usavich su Kuchuu Buranko kur kas labiau išsiskiria savo tiesioginiu originalumu, nei Bakemonogatari, kuris vistiek daugiau ar mažiau yra mainstream'o atžala, bet tai nereiškia, kad dėl to jis ištikro negali būt geriausiu.
Tie patys Usavich su Kuchuu Buranko yra eiliniai mindf_ck'ai (daugiau ar mažiau), kurie net nebūtinai privalo patikt, bet aš vistiek juos žiūriu. Tuo tarpu Bakemonogatari - tai jau anime su istorija ir savo morale. Visi papildomi jo elementai susiderinantys su originalia tematika ir iškelia jį į aukštesnį lygį.Comment
-
Tiesą sakant liūdna matyt rezultatus. Maniau Bakemonogatari nėra jau taip stipriai over-ratintas anime, bet paaiškėjo, kad yra. Man rodos dauguma čia balsavusių kitų ar bent daugumos kitų anime nė nematė arba užsiliūliavo main-streaminį protą... Sad.Comment
-
Vienintėkis mano postas AZAR rinkimuose
Usavich tikrai yra vienas originalesnių mano matytų anime, išsiskiriantis neįprasta grafika, veiksmo vietos pasirinkimu, atmosfera, deja, jo humoras asmeniškai man buvo ne visai mano skonio, bet įvairumo dėlei tikrai buvo smagu pažiūrėt, nes tikrai buvo atitrūkta nuo standartų. Už tai didelis pliusas
Cencoroll paliko neužbaigtumo įspūdį, originalumo man irgi pritrūko, labai jau traukia į mokslinę fantastiką.
O dabar būsiu nepopuliari. Bakemonogatari visgi labiau linksta ties tradicinių anime - mystery, vampyrai, antgamtinės būtybės, gražus piešimas. Intarpai, kurie suteikė originalumo, visgi griovė vientisumą ir kažkokios gilesnės minties neperteikė. No offence, people, ne mano skonio.
Balsą atiduodu už Kuuchu Buranko, nes šis anime nustebino tiek spalvingu pateikimu, tiek reference į psichoterapiją, psichologiją, tiek įdomiu minčių perteikimo būdu. Na o nuotaikinga atmosfera galutinai pavergė
Ką gi, belieka užmest akį Fighter Sunred, apie kurį iki šiol negirdėjauComment
Comment