[PICBORDER="left"]http://img163.imageshack.us/img163/5520/komedija.png[/PICBORDER]<hr> Geriausia komedija 2009 <hr>»Gera komedija - originalus ir įvairus humoras, vykę parodijos elementai, humoro savalaikiškumas, tikslumas ir nepersūdymas. <table><td>Nominantai:<ul><li> Hajime no Ippo: New Challenger - AZ <li>Needless - AZ <li>Skip Beat! - AZ <li>Nyan Koi! - AZ <li>Seitokai no Ichizon - AZ <li>Sora no Otoshimono - AZ <li>Tentai Senshi Sunred - AZ </ul></td></table><hr> |
Geriausia komedija 2009
Collapse
X
-
Geriausia komedija 2009
148Hajime no Ippo: New Challenger0%18Needless0%5Skip Beat!0%53Nyan Koi!0%25Seitokai no Ichizon0%21Sora no Otoshimono0%12Tentai Senshi Sunred0%14Žymos: Nieko -
Jo, Seitokai no Ichizon buvo kaip gaivaus oro gurkšnis. Hajime no Ippo irgi neblogas savo arklišku humoru.Comment
-
Autorius Anime_YuukiBalsuoju už Soul Eaterį... nors jo čia ir nėra... :/
Balsavau už Sunredą, mačiusieji supras, kodėl. Manau jis ir laimėtų, bet va, kai anime nekomercinis tai taip ir būna :/Comment
-
aš tik nesuprantu kodėl , daug kur yra needless , bent jau man jis visiškas fail. Balsavau už Nyan koi , nes jis man labai juokingas buvoComment
-
Comment
-
Gal pastebesit kad visur balsuoja uz skip beat arba tai kas susije su juo ,tik nedarykit iswadu kad ji neseniai ziurejau tdl dar atminty likes ,tiesa sakant ziurejau gan seniai ,bet tikrai turiu pasakyt ,kad tai gera ir komedija ,ir romantika ir sejp idomi ir itraukianti istorijaComment
-
Comment