Geriausia romantika 2009
Collapse
X
-
Spice and Wolf tos romatikos irgi tiek kiek liko laiko nuo ekonominiu žaidimų. Na taip, daugiau nei SB, bet už ta patį antrus metus balsuot nenoriu.Comment
-
Gaila siais metais buvo pamirstas toksai anime kaip Clannad After story. Ziurejau 2008 AZAR jis ten nominuotas nebuvo . Buvo oingoing del to buvo paliktas. Siais metais paliktas irgi nes pradetas rodyti 2008 ?
Siais Fail metais kai gerus anime lengvai ant vienos rankos pirstu eina suskaiciuoti si anime pamirsti nedovanotina. Romanitkos/dramos kategorijoje siam anime nera lygiu siais metais .
Keista dar cia nematyti Toradora ir Bakemonogatari. Be ka padarysi ju nera , tad geriau nuo balsavimo net susilaikau, nei vienas nera vertas sios kategorijos.Comment
-
Gaila siais metais buvo pamirstas toksai anime kaip Clannad After story. Ziurejau 2008 AZAR jis ten nominuotas nebuvo . Buvo oingoing del to buvo paliktas. Siais metais paliktas irgi nes pradetas rodyti 2008 ?
Siais Fail metais kai gerus anime lengvai ant vienos rankos pirstu eina suskaiciuoti si anime pamirsti nedovanotina. Romanitkos/dramos kategorijoje siam anime nera lygiu siais metais .
Keista dar cia nematyti Toradora ir Bakemonogatari. Be ka padarysi ju nera , tad geriau nuo balsavimo net susilaikau, nei vienas nera vertas sios kategorijos.
Bakemonogatari iš romantikos sąrašo buvo išmestas sąmoningai komisijos narių sprendimu.
Pati balsavau už Ristorante Paradiso, jis man vienas iš geriausių praėjusių metų animų, šiaip skirtas gal kažkiek vyresniai auditorijai. Antroje vietoje būtų legendinė princo Genji istorija, labai lauktas, tačiau šiek tiek nusileidžiantis Ristorantui.
Metų galas irgi pažėrė įdomios romantikos, kaip, kad "Kimi ni Todoke", "Winter Sonata", manau jie galėtų būti vieni iš rimtesnių kandidatų 2010 metų AzareComment
-
Mačiau gal 3 serijas White Album 4 Ristorante Paradiso. Romantikos netrūko, bet jei net nepabaigiau vadinasi nieko gero.
Skip Beat ir Spice and wolf nevisai romantika arba romantika ten nepagrindinis žanras. Bet iš tų dviejų geresnis Skip Beat ir kaip anime ir romantikos ten man atrodo daugiau.
Likusių nemačiau ...
O dabar paskatęs atsiliepimus prisiminiau Toradora tikrai būtų turėjęs šansų gauti mano balsą ...Paskutinis pakeitimas nuo dArt; 2010-02-03, 17:45.Comment
-
Comment
-
Na, visų nominantų nemačiau, gal todėl, kad nelabai tą romantikos žanrą mėgstu. White Album ir Hatsukoi Limited visiškai ne mano skonio, todėl net nepasivarginau pažiūrėti. Genji ir Spice and Wolf tikrai gražūs ir romantiški, bet visgi yra ir geresnių kandidatų. Skip Beat - labai gera istorija, piešimas, ir tikrai balsuočiau už jį, bet tai kad ten tos romantikos tiek mažai bebuvo....
Ristorante Paradiso užtikau visai netyčia, ieškodama į vieną anime panašių. Tik tiek, kad jau nepamenu į kurį, nes po Ristorante Paradiso visi kiti man atrodė žymiai blankesni. Ta atmosfera, ore tvyrantis gerumas, nuoširdumas, romantika... Kad ir kokia veiksmo ir susišaudymų mėgėja būčiau, šis anime mane tiesiog pakerėjo. Niekada nemaniau, kad su tokiu pasimėgavimu galima žiūrėti tylų ir ramų anime, kuriame tiesiog rutuliojasi paprastų žmonių gyvenimai. Balsas už Ristorante Paradiso;]Comment
Comment