AZAR 2008: Best of the Best
Collapse
X
-
Nu šiaip tai,iš čia esančių beveik nei vieno nemačiau, nebent 'Code Geass R", "Detroit Meal CIty" ir "Sword of the Stranger". Aišku liūdžiu, kad vis nepažiūriu "Spice and Wolf", bet ką jau padarysi. O ir šiaip manyčiau, kad best of the best neturėtų būt pasirinkimas iš tiek mažai, praeitais metais tik tiek anime tebuvo išleista? O kur Druaga [druaga tai tas kur žiūrėjau, jau nekalbant apie tuos kur nežiūrėjau]? na, bet ar taip, ar kitaip iš čia paminėtų "jamam" "Sword of the stranger" -- "action scenes are awesome~~" btw "Detroit Metal City" su**s, bet čia tik iš mano "žiūrėjimo kampo", kaip pasakytų anglai
Comment
-
vistiek Kara no Kyoukai is ce geriausias tiek istorijos originalumu tiek piesimu tiek muzika ir t.t o tas Code Geass R2 nei puse istorija beveik copy paste is Death Note muzika ir neko gero charai jau visi matyti ir norejau kad vel laimetu fanbojizmas todel ir pribabalsavau duok kartu bet nieko neisejo fanboy vel laimejo paplokit patis sau.IR NETRYNKIT KOMENTARO TAI MANO NUOMONEComment
-
vistiek Kara no Kyoukai is ce geriausias tiek istorijos originalumu tiek piesimu tiek muzika ir t.t o tas Code Geass R2 nei puse istorija beveik copy paste is Death Note muzika ir neko gero charai jau visi matyti ir norejau kad vel laimetu fanbojizmas todel ir pribabalsavau duok kartu bet nieko neisejo fanboy vel laimejo paplokit patis sau.IR NETRYNKIT KOMENTARO TAI MANO NUOMONEComment
-
vistiek Kara no Kyoukai is ce geriausias tiek istorijos originalumu tiek piesimu tiek muzika ir t.t o tas Code Geass R2 nei puse istorija beveik copy paste is Death Note muzika ir neko gero charai jau visi matyti ir norejau kad vel laimetu fanbojizmas todel ir pribabalsavau duok kartu bet nieko neisejo fanboy vel laimejo paplokit patis sau.IR NETRYNKIT KOMENTARO TAI MANO NUOMONEsigpicComment
-
vistiek Kara no Kyoukai is ce geriausias tiek istorijos originalumu tiek piesimu tiek muzika ir t.t o tas Code Geass R2 nei puse istorija beveik copy paste is Death Note muzika ir neko gero charai jau visi matyti ir norejau kad vel laimetu fanbojizmas todel ir pribabalsavau duok kartu bet nieko neisejo fanboy vel laimejo paplokit patis sau.IR NETRYNKIT KOMENTARO TAI MANO NUOMONE
Apskritai, paziurejus kas dedasi AR'e, kur CG net nebuvo nominuotas, o laimejo Kaiba, susidaro ispudis, kad dabar yra madinga vaizduoti rafinuoto skonio otakus ir balsuoti uz kuo keistesnius/durnesnius anime, kad pasirodyti, koks nemainstreaminis ir kietas as esu, o visus kitus isvadinti fanboy'ais. Fui, net bloga darosiComment
-
Man geriausi 2008 anime
1. Aria the Origination
2. Flag
3. Spice and wolf, Detroit Metal City, Natsume Yuujinchou
Kara no Kyoukai neskaitau 2008, nes nebaigtas.
Code Geass R2 (man asmeniškai) patektų į TOP 10 2008 (įverintau 8/10), bet nedaugiau. Kiekvienoj serijoj istorija apverčiama aukštyn kojom (negyvi prisikelia, blogiečiai tampa geriečiais ir atvirkščiai). AniDB turi tagą "absurd plot twists", kuris labai gerai atspindi mano nuomonę.
Deja geriausiu anime rinkimai dažniausiai tampa populiariausiu anime rinkimais. Aš nesakau, kad populiarus būtinai blogas ar blogesnis už kitą nišinei auditorijai skirtą anime. Bet tokiuose rinkimuose dažnai pasitaiko tokių, kur kitų anime net nematę ir balsuoja už jiems žinomus. Galbūt taip balsuoja mažensė dalis, bet jie gali ir nulemti tuos rezultatus.
Myanimelist balsų statistika:
CG R2 turi ~20 000 balsų
Spice Wolf ~9000
DMC ~ 4000
Ir tai labai gerai atspindi tiek šių tiek bet kurių kitų rinkimų rezultatus.Comment
-
Taip, Kara tikrai labai gražus filmas ir pateikimas neeilinis, bet šiuo metu jis neturi nei pradžios, nei pabaigos.
Tuo labiau, kad tai tikrai buvo geriausiai padarytas 2009 anime seriajalas (pilnas paketas:garsas, vaizdas ir turinys, ir kas svarbiausia jame neradau nė vieno dalyko, dėl ko būtų galima prikibti). Ir tikrai geresnis nei cg antras sezonas, kuris nuvylė nemažą dalį gerbėju, nes buvo daromis tarsi paskubomis ir atmestinai. ( ant mieto tuos kurie sutrugdė autoriuj padaryti taip kaip jis norėjo ) Taip pritariu, vien dėl pirmojo epinio sezono, cg reikia apdovanojimo, bet... Come on, renkame gi 2008, o ne anime kuris buvo geriausias per praeitus 5 metus👍 3Comment
Comment