Tikiuosi bus atsizvelgta i tai, kad kazkoks atsilikelis prikure daugybe vartotoju (domo, fomo, gomo, homo, kolo, komo, nomo, somo, vomo, zomo ir t.t.), ir jo balsai bus anuluoti.
AZAR 2008: Best of the Best
Collapse
X
-
Tep, aš taip pat pastebėjau prieš keletą dienų ir tų vartotojų yra tas pats IP, tad jau bandau išsiaškint kame čia replės.Comment
-
Na kadangi man nesuėjo gerai padarytas tačiau šabloniškas "Sword of the Stranger", o ir už "Code Geass R2" negaliu balsuot iš principo, vis gi brokuota prekė... ( negi sakysi kad puiki, jei žinai jog galėjo padaryti žymiai geriau... ) Nors ir "Spice and Wolf" mane pakerėjo ( jau kokius 5 kartus peržiūrėjau XD ), tačiau geresnio už "Kara no Kyoukai" tikrai nebuvo - nuostabi animacija, nuostabus garso takelis, siužetas, veikėjai ir t.t. Na tiesiog nėra prie ko prikibti. Jamu šitą darbą.Comment
-
Atmetu KnK, GitS ir SotS. Filmai būna gerokai geriau nušlifuoti, kas kiek nesąžininga (same darau su top5 - jokių movie). + Lengviau apsispręst bus.
Dabar tereikia pasirinkti tarp CG R2 ir SaW.
CG R2, tenka pripažinti, labiau įsirėžė nei SaW. Su didele pirmojo sezono pagalba jis laimi. Ką gi, SaW su antruoju savo sezonu laimės 2009 (^_^)v
AniDB | MAL | last.fm | Firo | firofoxu@gmail.comComment
-
Na, kagi, pradėkim nuo sukčiavimo atvejo - išaiškinti 23 (anime zona, aoao, bofo, dolopanas, domko, domo, fomo, fotomoto, gatex, golop, gomo, homo, kolo, komo, lolipo, nomo, pandinas, qoqo, qopo, romoty, somo, vomo, zomo) acc su vienodu IP davę balsą Kara no Kyoukai - balsavimas pataisytas, atėmus minėtą balsų skaičių.
Kas dėl maniškio balso, tai vis gi atidaviau Spice and Wolf - realiai svarsčiau tarp jo ir Kara no Kyoukai, nei vienas nei kitas nėra dar užbaigtas, abu turi įdomias istorijas, bet Spice and Wolf vis gi labiau užkabina savo charizmatiškais veikėjais, ko nepasakysi apie 'šaltus' Kara no Kyoukai personažus, nors irgi jie ten savotiškai įdomūs.Comment
-
Hmmm... O galėjot visai ir palikt tą vomo, omo... JK
Na, bet neabejotinai balsą skiriu Kara No Kyoukai, nes šiais metais šis anime mane sužavėjo visomis savo pusėmis, tikrai nuostabus darbas, kokio dažnai nepamatysi.Comment
-
buwo sunkoka pasirinkti nes Kara No Kyoukai,DMC, spice and wolf, CG paliko gera ispudi ir susizavejima seis anime bet balsa daviau CG nes jis paliko didziuasia ispudy savo posukeis istorijoi ir enipei pabaigoi tiek pirmo tiek antro sezono ^^(\_/) This is Bunny. Copy Bunny into your
(O.o) signature to help him on his way to
(>< ) world domination!Comment
-
Išanksto žinojau už ką balsuosiu – Code Geass, kadangi kiti pretendentai nėra pilnai užbaigti arba neverti to. Kara no Kyoukai dar nėra baigtos rodyti visos filmo dalys, o Spice and Wolf siužetas nepilnai užbaigtas / sukramtytas, nors veikėjai ir istorija tikrai unikalūs. Galima sakyti analoginis atvejis, kaip ir praeitais metais AZAR‘e, kai Code Geass liko neišgirstas. Kai kas gerai yra pasakęs, kad sulauksim Spice and Wolf antrą sezoną šiais metais ir žiūrėsim kaip su juo bus AZAR‘e 2009.
O balsavau aš už Code Geass todėl, kad apibendrinus abudu sezonus jis tikrai vertas to. Nedažnai tokio įtempto ir nenuspėjamo siužeto anime galima sulaukti. Anime, privertęs net susigraudint, o tai padaryt tikrai nėra lengva man.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-02-27, 19:27.👍 1Comment
Comment