uz Lovely complex – (Spice Girls – Wannabe ) !! XDD
Geriausias sukurtas AMV pagal 2007 metų anime
Collapse
X
-
-
Kadangi nesu maciusi nei vieno is siu anime, rinkausi ta kuri paziurejusi pasirinkciau ziureti ir anime. pasirinkau 5 centimetres per second - (Mae - awakening) Taciau nelko neastebetas ir dar vienas - death note :rolleyes:Comment
-
Komediantai Jus ne anime cia vertint reikejo o amv. Tiesa as ju nekenciu, tu amv, man tai atrodo niekam nereikalingas dalykas, kaip ir visi muzikiniai klipai, mat as manau kad muzikos klausyt reikia o ziuret nebent pro langa o ne MTV . Nu bet ziurim.
Tekkonkinkreet – (Infected Mushroom - In front of me ) iskart patiko. Ir daina nieko ir vaisdas grazus tik efektu perdaug.
Claymore – (Mozart - Piano Sonata in A major ) - na nereikia net epileptiku but kad nuo tokios nelaimes apsiputotum.
Paprika – (Electric Light Orchestra - Twilight ) butu turbut pirmoj vietoj jei 1.20min nuo pradzios nukirptu.
Tekkonkinkreet – (Nickelback – Too bad ) na irgi visai pakenciamas.
Death Note – (Celldweller - The last Firstborn ) nu kelia irgi traukulius vidury dar ir uzmigt galima bet vistiek ispudinga. Labai.
Kiti nebuvo man idomus.Comment
-
Man asmeniskai ne tik, kad kiekvienas riskus kadras sutaptu su dainos musamaisiais ir
perejimais, o ir tai, kad pati daina atspinedu anime vaizduojama istorija.Comment
-
Na anime aš mačiau ir tikrai nemažai, bet čia ir akys ir plaukai kūnui proporcingi, bet nesakau, kad čia svarbiausi veiksniai, nors anime sąvoka taip apibūdinama. Piešimas man labai primena žmogaus voro senąsias serijas, bet juk nieks nesako, kad žmogus voras yra anime... Na bet jei jau jis pateko tarp kitų tai nelabai ką ir pasiginčysiu...Comment
-
Comment
-
Lovely Complex ir Death Note labiausiai patiko ir netgi galima sakyt vienoj vietoj abu, taciau rinkausi Death note, nes pats anime zanras man labiau prie sirdies.
Working underground.Comment
-
-
Čia aš aiškiai vėluoju gerais metais ;D bet neturėdamas ką veikti parsisiunčiau packą šių AMV ir nesusilaikiau neparašęs Šiaip nlb suprantu ko tą DN visi taip išgyrė... Ten viskas sumalta ant efektų, na efektingai atrodo, bet be jų AMV būtų vidutiniškas, o štai 5 centimeters per second... Ten tikrai nerealus AMV, nežinau kiek sykių jau pražiūrėjau, gaila tik kad liūdnas Na bet čia nesvarbu, svarbu kad ten nerealus AMV ir tikrai žemai lenkiuosi prieš autorių ^^
P.S. Sorry kad čia pusantrų metų senumo temoj parašiau.Comment
Comment