Geriausias sukurtas AMV pagal 2007 metų anime

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • WailfulDevil
    Daddy Sparda >:3

• 2007 08 20
    • 73

uz Lovely complex – (Spice Girls – Wannabe ) !! XDD

Comment

• ast.
      AZ rėmėjas

• 2007 11 16
      • 159

Labiausiai patiko Death Note – (Celldweller - The last Firstborn ) ir Tekkonkinkreet – (Nickelback – Too bad )
      Balsavau už antrąjį, nes paliko didesnį įspūdį.

Comment

• San_Sakura
        Naujokas
        • 2007 07 01
        • 16

Kadangi nesu maciusi nei vieno is siu anime, rinkausi ta kuri paziurejusi pasirinkciau ziureti ir anime. pasirinkau 5 centimetres per second - (Mae - awakening) Taciau nelko neastebetas ir dar vienas - death note :rolleyes:

Comment

• 9inch
          ELO

• 2007 11 13
          • 159

Perziurejau, tik 3 AMV, kadangi kitu Anime, pagal kuriuos kurti AMV nesu mates. Death Note tikrai geras AMV, muzika jau winamp playliste, taciau Bleach labiau patiko... :] Claymore per trumpas bei, toks gan paprastas.

Comment

• Audria
            Labai pikta. Neerzinti

• 2005 09 25
            • 98

Patiko keletas, bet didziausia ispudi visgi paliko Paprika – (Electric Light Orchestra - Twilight ).
            Antra vieta, jei tai butu buve imanoma, buciau skyrus Tekkonkinkreet – (Nickelback – Too bad ), o trecia Death Not'ui. (:

Comment

• Qone
              Rimtas forumo narys

• 2006 08 28
              • 156

Komediantai Jus ne anime cia vertint reikejo o amv. Tiesa as ju nekenciu, tu amv, man tai atrodo niekam nereikalingas dalykas, kaip ir visi muzikiniai klipai, mat as manau kad muzikos klausyt reikia o ziuret nebent pro langa o ne MTV . Nu bet ziurim.
              Tekkonkinkreet – (Infected Mushroom - In front of me ) iskart patiko. Ir daina nieko ir vaisdas grazus tik efektu perdaug.
              Claymore – (Mozart - Piano Sonata in A major ) - na nereikia net epileptiku but kad nuo tokios nelaimes apsiputotum.
              Paprika – (Electric Light Orchestra - Twilight ) butu turbut pirmoj vietoj jei 1.20min nuo pradzios nukirptu.
              Tekkonkinkreet – (Nickelback – Too bad ) na irgi visai pakenciamas.
              Death Note – (Celldweller - The last Firstborn ) nu kelia irgi traukulius vidury dar ir uzmigt galima bet vistiek ispudinga. Labai.
              Kiti nebuvo man idomus.

Comment

• Dantenas

Tas "Paprika – (Electric Light Orchestra - Twilight )" tikrai anime? Bent man tai jis mažiausiai žiūrisi...

Comment

• slicKrox
                  Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                  • 2161

Autorius Dantenas
                  Tas "Paprika – (Electric Light Orchestra - Twilight )" tikrai anime? Bent man tai jis mažiausiai žiūrisi...
                  Na jei anime nematei, tai nenuostabu, o matosi, kad ir nesuvoki ka dainoje dainuoja...
                  Man asmeniskai ne tik, kad kiekvienas riskus kadras sutaptu su dainos musamaisiais ir
                  perejimais, o ir tai, kad pati daina atspinedu anime vaizduojama istorija.

Comment

• Dantenas

Na anime aš mačiau ir tikrai nemažai, bet čia ir akys ir plaukai kūnui proporcingi, bet nesakau, kad čia svarbiausi veiksniai, nors anime sąvoka taip apibūdinama. Piešimas man labai primena žmogaus voro senąsias serijas, bet juk nieks nesako, kad žmogus voras yra anime... Na bet jei jau jis pateko tarp kitų tai nelabai ką ir pasiginčysiu...

Comment

• amidau
                      ☣☠☣

• 2007 04 25
                      • 1384

Balsuoju už Tekkonkinkreet – (Infected Mushroom - In front of me ),
                      nes Paprika ganėtinai greitai atsibodo, nors ir labai gerai ten viskas suderinta
                      PS.: kodėl tiek daug balsų už Death Note juk ten tik efektų prikišta, o taip jis labai nuobodus aš vos viena karta iki galo ištvėriau pažiūrėt:sick:

Comment

• FainaruFantaji
                        Cyber Snake

• 2007 04 28
                        • 579

Lovely Complex ir Death Note labiausiai patiko ir netgi galima sakyt vienoj vietoj abu, taciau rinkausi Death note, nes pats anime zanras man labiau prie sirdies.

Working underground.

Comment

• Yakuza'sShoujo
                          Run away, my little Yuuki

• 2008 03 24
                          • 18

Ash uzh detah Note. Be galo aptiko.

Comment

• Lucion666
                            Forumo maniakas

• 2007 04 08
                            • 430

1 vieta spoilui, 2-oji - 5cm per second

Comment

• Sfinksaslt
                              Rimtas forumo narys

• 2009 01 22
                              • 134

Čia aš aiškiai vėluoju gerais metais ;D bet neturėdamas ką veikti parsisiunčiau packą šių AMV ir nesusilaikiau neparašęs Šiaip nlb suprantu ko tą DN visi taip išgyrė... Ten viskas sumalta ant efektų, na efektingai atrodo, bet be jų AMV būtų vidutiniškas, o štai 5 centimeters per second... Ten tikrai nerealus AMV, nežinau kiek sykių jau pražiūrėjau, gaila tik kad liūdnas Na bet čia nesvarbu, svarbu kad ten nerealus AMV ir tikrai žemai lenkiuosi prieš autorių ^^
                              P.S. Sorry kad čia pusantrų metų senumo temoj parašiau.
                              1. Tu dabar internete
                              2. Tu dabar animezona.net
                              3. Tu skaitai
                              5. Tu nepastebėjai, kad nėra 4-to punkto
                              6. Tu dabar tai patikrinai
                              7. Tu šypsais

Comment

Working...