skyriau 1 vieta Death note, 2 duociau Baccano, abi dainos dar ilgam uzsiliks mp3 grotuve
Geriausias intro/outro 2007
Collapse
X
-
Na iš čia esančių track'ų tai mano dėmesį patraukė trys:
Death Note - What's up people
Darker than black - Howling
Murder Princess - Hikari Sasuhou
Labiausiai ko gero paskutinis, grupė Back-on dabar tikrai ilgai neišnyks iš mano mp3 grotuvoComment
-
Comment
-
mhm, o man tai Bakano... dar ir dabar su Souls susiimam uz pilvu niuniuodami "uninstall uninstall"Neziuriu anime su LT subais.Comment
-
Comment
-
-
pasirinkimai 1 vieta death note ed Nightmare-alumina uz vaizda ir daina 2 spice and wolf Ringo Hiyori The Wolf Whistling Song o kadangi nei vieno nei kito nera balsouju uz death note op2Did you feel how the bullet took you? Did you feel easily your life got shed?
Did you feel how the system shot you, 9 mm rape your f.u.c.k.i.n.g head!!!Comment
-
Man patinka viskas, bet daugiausiai patiko pirmasis D.Gray-man atisidarymas. Tikrai buvo puiku, ir mane gana greitai pritraukė.
Lucky start buvo juoko kratinys, aš negalėjau patikėti, kas ten vyksta. Tai tikrai atspindi visą anime , kuris yra visiškai be tikslo :P
Death note buvo tikrai gražus.
Sayonara tikrai idomus buvo.
Dar turiu kalną kitų mėgstamų, bet kadangi čia to nėra, tai tiesiog balsuoju už Sayonara Zetsubou senseiComment
Comment