AZ Anime Rinkimų 2007 tvarka
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
~30 mates. Kai kuriuos nepilnai, bet ju ir neimanoma pilnai buvo matyri, nes ne visi pasibaige.
Kad nenorejot kopijupti ARC kategoriju gal ir gerai.Nors dabar gavosi kai kurie nominaciju pavadinimai, taip susukti, kad sunku ir issirinti. Vis tiek zmones net pasamoniskai manau balsuoja uz megstamiausia anime ir veikeja, nebutinai ar jis tiksliai atitinka kategorija.
Nuo ARC tikrai buvo galima nusikopijuot sarasa is kurio rinkote anime nominacijomis. Nes mano nuomone yra nesamone sudeti dar nepbaigtus anime kartu su pabaigtais. Kai kurie nors iseje ir 2006 fansubinti buvo zymiai veliau 2007. O filmai nors isjeje 2007 isverti tik 2008 pvz PIANO no morri. Abejoju ar visi jau taip spejo paziureti anime kuris isverstas tik pries kelias savaites.
Patin inciatyva sveikintina. Jeigu nepraziopsosiu, kaip si karta ir bus reikalinga pagalaba kita karta galesiu kazkiek prisideti ir as. Nes jau bent matytu 2007 anime kiekiu dauguma tikrai aplenkiu.Comment
-
Kada pagaliau baigsis tas pirmasis rinkimu etepas ? Jau greit baigsis kovo menesis o jus raset kad tik kokias 3 savaites balsavimas bus[pirmo etapo] Aisku as cia rasau tik del balsavimo rezultatu, nes man jie kolkas patinka,o jei balsavimas uzites tai viskas pasikeisComment
-
-
WOW nemazas saraselis visu net neperskaiciau taciau is to sarasiuko man lb patiko devil may cry dieviskas animeRun, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpicComment
Comment