Geriausias gyvenimiškas anime 2017
Collapse
X
-
Geriausias gyvenimiškas anime 2017
183-gatsu no Lion0%5Kuzu no Honkai0%3Sakura Quest0%3Shoujo Shuumatsu Ryouko0%1Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu S20%6The poll is expired.
Žymos: Nieko -
Pasaulis, kuriame pagrindinis žmogaus tikslas yra - išgyventi, puikiai atskleidžia tikruosius vidinius žmogaus siekius. Bet ar žmonija apskritai gali gyventi be karų, ar tai yra jų prigimtis ir mes to neišvengsime? Kodėl mes egzistuojame? Kas bus po mirties? Kas yra Dievas? ir tt... Daugybė rimtų klausimų užduoda kiekvienoje serijoje. Norint rasti atsakymus į šiuos klausimus, įprastos nuoširdžios merginos bando laimingai gyventi tuščiame ir mirštančiame pasaulyje, nes jie turi dar viena kita ir kabinasi iš paskutinių jėgų. Mes niekados nežinome kas mus laukia ateityje, visai tikėtina žmonijos laukia toks likimas, who knows? Šis anime sugeba net įprastuose dalykuose rasti filosofinį podtekstą ir tas mane tiesiog stebina. Ne kiekvienam slice of life darbe nagrinėjamos tokios temos, apie kurias daugelis tiesiog net ne pagalvos. Vien jau atmosfera ir muzika šiame anime atsiperka su kaupu.
Deja šis anime tiesiog ne visiems.Comment
-
Tai jos visos turi tikslą, tortuką suvalgyti pvz... Ko trūksta? Pradžiai normalių personažų, nenutaikančių į draugus ginklų. Net ir "ant bajerio" ar net su kažkokiu kilniu tikslu. Nors man apskritai neaišku ko prie manęs prikibai. Aš gi sutinku, kad šitas "road movie" puikiai tinka šitai kategorijai.Comment
-
Tai jos visos turi tikslą, tortuką suvalgyti pvz... Ko trūksta? Pradžiai normalių personažų, nenutaikančių į draugus ginklų. Net ir "ant bajerio" ar net su kažkokiu kilniu tikslu. Nors man apskritai neaišku ko prie manęs prikibai. Aš gi sutinku, kad šitas "road movie" puikiai tinka šitai kategorijai.Paskutinis pakeitimas nuo Idechi; 2018-02-04, 02:57.Comment
-
Būtent taip ir supratau, bet scena labai neskaniai pateikta buvo.Comment
-
Bet kiek pamenu ji nelaikę piršto prie trigerio. Dar viena metafora iš tos scenos: ji pavaizdavo, kad žmonės už maistą vis tiek išžudytų vienas kitą. Norėjo tiesiog parodyt, dėl ko gali prasidėti karas. Viskas ten iš pirmo žvilgsnio atrodo kvailokai, bet jeigu pasigilint, tai galima tuziną spekuliacijų privaryt toje scenoje, dėl to ir įdomus šis darbas. Autoriai apskritai mažai ką atskleidžia ir tame pats šarmas šio kūrinio.
Aišku keistenybių netrūksta tenComment
Comment