Geriausia veikėja 2017 » Geriausias moteriškas personažas - įsimintinas ir keliantis stiprius jausmus. Pasižymi gerai vystomu charakteriu, savitais būdo bruožais, išskirtiniais santykiais su kitais personažais ar savybėmis kurios verčia prisiminti minėtą veikėją dar ilgą laiką jau baigus žiūrėti serialą.
|
Geriausia veikėja 2017
Collapse
X
-
Geriausia veikėja 2017
26Moriko Morioka (Net-juu no Susume)0%4Konatsu (Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu S2)0%3Phosphophyllite (Houseki no Kuni)0%2Ririna Sanada (Koi to Uso)0%3Tanya Degurechaff (Youjo Senki)0%14The poll is expired.
Žymos: Nieko -
E, kolegos, čia aš tik pajuokavau!!!Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2018-02-07, 11:16.Comment
-
-
Kas nesutinka su atrinktais nominantais, visada gali pateikti savo geriausių sąrašėlį.Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2018-02-08, 17:29.Comment
-
O šiaip kuo toliau, tuo sudėtingiau su tom lytim darosi...matyt teks apjungti kategorijas. Kur vaikinas, kur mergina jau nebeaiškuComment
-
Tikiu, kad tokiems gali patikti toks niekam tikęs padaras.Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2018-02-10, 15:54.Comment
-
Argumentas iš serijos "milijonas musių negali klysti"? Nors aš suprantu kodėl.... Pasaulyje yra daugybė niekam tikusių padarų, kurie nedaro nieko, kad tą niekam netinkamumą pakeistų ir tik viskuo skundžiasi/verkšlena. Jie tik laukia kada netyčia apsi-apgreidins iki kieto bičo/mergos. Tegu laukia, sėkmės jiems.
Tikiu, kad tokiems gali patikti toks niekam tikęs padaras.
Kodėl Phos čia? Man atrodė, kad akivaizdu, bet kur tau ...
Dėl charakterio augimo bei kokybiško viso to vystymo įgyvendinimo:
Spoileris:Phos yra naivi ir vėjavaikiška, bet trokšta keistis ir būti naudinga. Deja nežino kaip tą daryti dėl realaus fizinio trapumo. Visgi bent kažkoks ryžtas atsiranda judėti pirmyn, kad ir nežinant, konkrečiai ką daryti. Prisiminkim kad Phos vistiek yra 400 metų senumo, tad tai pirmas toks savotiškas išsiveržimas iš labai ilgo užburto rutinos rato, ką manau patiriame kažkuriuo momentu kažkuriam laikui, visi.
Nuo to momento Phos gauna galimybių fiziškai keistis. Tik nereikia sakyti, kad realiame gyvenime žmonės nėra įtakojami aplinkybių ir suteikiamų šansų, pasitaikančių tam tikru momentu tam tikroje vietoje. Gavusi naujas kojas (na ir tos kojos iš dangaus juk nenukrito) įgauna greičio, bet kuomet ateina momentas kovoti, ją ištinka nesėkmė (kas yra nesvetima kone kiekvienam žmogui) ir dalinai dėl to nukenčia draugai. Phos nenuleidžia rankų ir juda toliau, bando padėti Antarcticite.
Kuomet galų gale ją ištinka tikra netektis, tada ir įvyksta tas drastiškas asmenybės lūžis. Žinau, kad tau virsmas pasirodė per daug staigus. Bet prisiminti reikia, faktą, kad su prarastom kūno dalimis, prarandama ir dalis prisiminimų bei to pasekoje dalis asmenybės tapatybės. Plius pridėk depresiją, kaltės jausmą, nuovargį (ji pati ne kartą minėjo kad nebegali užmigti). Vis dėlto Phos asmenybės branduolys lieka praktiškai tas pats. Tas aiškiai matosi iš jos humoro jausmo, kuris niekur nedingo, iš jos bendravimo su kitais, iš pagrindinių vertybių.
Aš nematau, problemos, kad Phos pradeda, kaip kažkiek žiūrovą erzinantis personažas. Ir taip, su tokiu veikėju yra lengva susitapatinti, nes mes kone visi trokštame keistis kažkuriuo tai gyvenimo momentu, kažko siekti, tobulėti ir pan. O pradėjus judėti į priekį su pokyčiais ateina ir kartais ne visada geri rezultatai. Bent jau šitą "pokyčio" pusę bando parodyti Houseki no Kuni. Tavo palyginimas su "stebuklingu apsi-apgreidinimu iki kieto bičo/mergos" čia visiškai netinka, nebent tu turėjai omeny ne Phos.
P.S. Ir Tanya čia visai ne dėl išvaizdos ar grimasų ar savo OP'išumo. Čia ji dėl savo unikalios ideologijos ir motyvacijos, gebėjimo pritaikyti pavyzdžius iš savo praeito pasaulio istorijos esamam ir pan. Man ne prie širdies, bet kaip personažas kažkas unikalesnio iš šiųmetinių.Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2018-02-15, 20:29.Comment
-
Comment
-
Problemos čia nėra, nes viskas parodyta gana natūraliai, suprantamai ir sakyčiau pilnai žmogiškai. Kodėl taip, aš jau išdėsčiau praeitoj žinutėj, tad nesikartosiu.
Toks įspūdis, kad žiūrėjai, bet matei, ką nori matyti, o ne ką išties rodė. Kur tu matei žliumbimą šitame seriale? Nes realiai tik pora ašarų išriedėjo ir akivaizdu dėl ko. Savigraužos buvo labai mažai, kas vėlgi yra natūralu kažko netekus prieš pat savo akis ir negalint nieko apie tai pakeisti tuo momentu. Visa tai yra natūralios reakcijos ir visiškai neištemptos, kaip dauguma kūrinių mėgsta tą daryti - paskirti bent epizodą personažo gedului ir skandinimuisi ašarų pakalnėje. Už tai vien tik girti serialą, kad to sugebėjo išvengti.
Dėl upgrade'ų galiu iš dalies sutikti. Bet vis dėlto kainą dėl jų sumokėjo - dalies prisiminimų praradimu, tiek kad tas pilnai dar atspindėta nebuvo šitame sezone.
Bet aš suprantu tavo pasirinkimus kuomet kalba eina apie veikėjus, ir man pilnai suvokiama kodėl tau tai neįtinka. Aš tiesiog pabrėžiu, pagal ką ji buvo atrinkta komisijos, o tavo subjektyvus požiūris lieka tau.
Apie tavo problemas namuose, mums žinoti nebūtina .Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2018-02-16, 13:35.Comment
-
Kur tu matei žliumbimą šitame seriale? Nes realiai tik pora ašarų išriedėjo ir akivaizdu dėl ko. Savigraužos buvo labai mažai, kas vėlgi yra natūralu kažko netekus prieš pat savo akis ir negalint nieko apie tai pakeisti tuo momentu.
Dėl upgrade'ų galiu iš dalies sutikti. Bet vis dėlto kainą dėl jų sumokėjo - dalies prisiminimų praradimu, tiek kad tas pilnai dar atspindėta nebuvo šitame sezone.
Bet aš suprantu tavo pasirinkimus kuomet kalba eina apie veikėjus, ir man pilnai suvokiama kodėl tau tai neįtinka. Aš tiesiog pabrėžiu, pagal ką ji buvo atrinkta komisijos, o tavo subjektyvus požiūris lieka tau.
Apie tavo problemas namuose, mums žinoti nebūtina👍 1Comment
Comment