Nekarksėk
AZ logotipas tinkantis spaudai
Collapse
This topic is closed.
X
Ši gija yra iškelta
X
X
-
To Firo galėtum ir geriau pasistengti, o ne "ant" greičio padaryti ir antrajame yra klaida- "Anme Zona". Matosi, kad vargai pilnas 5-10min, kažką originalesnio ir gražesnio galėjai padaryti, šiek tiek subtilesnio. Bent jau čia mano tokia nuomonė apie tavo logo'usComment
-
Na nežinau, man jie neatrodo tokie jau 'ant greičio', tiesiog nėra perkišti visko. O antram klaidos nėra, nes pažiūrėjus į žodžio 'zona' n raidę galima suprast, kad pirmąjame yra ir n, ir i, tik viena šalia kitos.Comment
-
Itoshiki - paprastas, pritaikomas prie betkokio background ir gerai atrodo nors ir sumažintas.
Ginko - na, jį naudoti tik didelį, nes sumažintas sawk'ina major cawk'a. Gal ir mažai darbo įdėta, bet atrodo pakankamai decent...
Haha, visus čia esančius img padaryčiau per tavo tas 5-10 min., lulz...
Beje, jei būtum atidžiau pažiūrėjęs, ten parašyta "Anime" (note: pažiūrėk kokia "n" raidė žody "zona")
AniDB | MAL | last.fm | Firo | firofoxu@gmail.comComment
-
To Firo, tame ir klaida, kad reik įdėmiau žiūrėt. Logas turi būt paprastas ir aiškus, ir jis turi būti toks į kurį tik užmetus akį viskas tampa aišku, o ne reikia kažką įžiūrėt Nors man tavo antras variantas patiko, tik jei jau tokiu šriftu, tada reikėtų biški didesnį tarpą palikt tarp N ir I , kad nesiliestųComment
-
Comment