AZ logotipas tinkantis spaudai
Collapse
This topic is closed.
X
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Daugiau panasu i automobilio emblema.... paziujus i toki, nekyla jokiu minciu apie anime ar viska kitka, kas su juo susije.
Tiesa, kad kol kas lanslist darbai atrodo arciausiai tikslo.
Be to, manau, kad ikomponavimas svetaines trumpinio gal ir butinas / reikalingas dalykas, kaip pvz kazkas bande cia:
Comment
-
Heh, manau nėra reikalo skubėti, nes su tokiais darbais tai nebent molėtuose reklamuotis. Gairės, kaip toliau eiti:
1) Dirbkit ir plėtokit vieną, ar kelias įdėjas, o ne siūlykit krūvą padrikų, niekam tikusių variantų.
2) Žaiskit su spalvomis, kaip tas pats logas atrodo su skirtingais koloritais.
3) Neperkraukit, mažiau yra daugiau.
Logotipas nėra šuns papas, tai vienas sunkiausių grafinių elementų dizaine. Ne tik dėlto, kad jį sunku išdirbt iki to, kad pamatęs jį sugebėtum atskirt karmėlavos no-name parduotuvėlę ir didžiausią anime community Lietuvoje. Logotipas yra prekinis ženkas, kaip jis atrodys tokį experiensą jis paliks tūlam žmogui jį pamačius.
P.S. Logotipai pakurti su AAALOGO nėra logotipai. Belenkoks vaikas taip gali padaryt, nieko čia įstabaus ir unikalaus nėra. Tai ypač taikoma Deijviz'ui.Comment
-
Bežiūrint į Lantislt sudėtą logotipų krųvą ir man kilo mintis:Spoileris:Šiaip raudonas taškas:
Taškas toks kaip Japonijos vėliavoje:
Dėl šrifto nemuškit, nieko geresnio neradau ir šiaip nemoku aš tų logo daryti... čia tik šiaip pasiūlymas.👍 3Comment
-
daan nesako kur juos desim o tai yra blogai, nes jei i laikrashti tai pvz, man pieshtos az raides nieko nepasakytu zmonems.. jei desim i web'us tai manau uztektu tik AZ raidziu tam tikram fone spalvu, o kad useris suzinotu kas tai tiesiog nulinkinam ir viskas; Jei i laikrashti galiu ir as ka nors kieto pabandyt sukurt
--------------------------------------------------------------------------------
Pabandziau viena.. tj bandysiu antra jei neatsibos ;D | Kaip išėjo, taip ;D gal dar vėliau kokį sumastysiu...
Paskutinis pakeitimas nuo Lucion666; 2009-08-15, 17:26.Comment
Comment