Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Manau tiktų tik raidės AZ kaip kokiai kietai įmonei ;D
Gal neskubam su jo sukūrimu ir platinimu; Juk jį naudosim gana ilgai, tai reikia sugalvoti labai kietą.. Jei duotumėt laiko kažką pabandyčiau su photoshop'u susukti. Ką pasakysi Daan? Aš bent jau base padaryčiau, paskui pakoreguotumėm
Šiaip galima ir užrašą ir kokį mini logitipą, arba užrašą kažkaip suderinti su kokiu paveikslėliu... Bet šiaip kaip pradžiai tai aš pritariu to "kietojo užrašo" idėjai ir būtinai ką nors pamąstysiu ta tema :]
kai turėsiu laiko pažiūrėsiu ką išeis pagamint.
tik mane domina formatas; kvadratinis, 4x3, pailgas, vertikalus, kokia reikia? ar pabandyt su visais kažką?
o ar būtina ''.net''? asmeniskai man tik ''AnimeZona'' mieliau atrodo... ar čia svetainę reklaminam?
P.S. fasian pats pirmas darbelis geriausiai žiūrisi...
Aš manau, mums reiktu laikytis apibrėžtos formos logotipo, kad tai nebūtu vienoje vietoje tik pavadinimas o kitur dar paveiksliukas nesusijęs. Turėtu tilpti į kvadratą, keturkampį ir t.t.
Galėtu būt kas nors panašaus kaip (labai greitas primetimas):
ir t.t.
Aš manau, mums reiktu laikytis apibrėžtos formos logotipo, kad tai nebūtu vienoje vietoje tik pavadinimas o kitur dar paveiksliukas nesusijęs. Turėtu tilpti į kvadratą, keturkampį ir t.t.
Galėtu būt kas nors panašaus kaip (labai greitas primetimas):
ir t.t.
o Ko tau sitas pvz blogas ? 0.o
o jeigu tarkim toks logo kaip mano pirmasis ir aptvertas tokiais remeliais kaip pas lanti?
Paskutinis pakeitimas nuo fasian; 2009-08-08, 17:37.
Comment