Tau tai iš vis ban'ą uždėčiau O šiaip dėl tų, kas pasirašo, jog yra vyresni, nei jie iš tiesų yra, tai bent ne AZ bėdos. Baudas gautų tėvai už nepilnamečių nepriežiūrą.
AnimeZona nikų spalvų reikšmės
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Joo padaryt nuo 18 m hentai o kas meluoja tai koks skirtumas ;D az neprisiėma atsakomybės ir geriausia taip būtų.Ech tie seni laikai ..Comment
-
Manau cia nuo zmogaus priklauso ko jis nori. As asmeniskai i AZ atejau noredamas suzinoti daugiau apie anime (kurie anime idomesni, kitu nuomones apie viena ar kita anime ir panasiai). Nemanau kad kasnors specialiai registruosis kad hentai pamatytu juk ju pilna visam nete .
beto spalvu ideja tikrai gera ir dar - pastebejau kad daugumos nick'u spalva zaliaComment
-
Na man tai asmeniškai visai nereikia to hentai, aš tik žalio nicko noriuDon't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.Comment
-
As tai labai abejoju, kad i sita foruma kuris nors zmogus registravosi del hentai...
O del to zalio nick'o tai as tik dabar suzinojau, kad ce yra hentai skiltis ir as netgi tutiu prieima prie josPrasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
Manau, kad ta žalia spalva jau senokai nebereikalinga, kadangi tie, kurie turi priėjimą, gauną mini logo prie nick'o. Verčiau jau žymėti tik tikrai svarbius vartotojus (aka moderatorius ir administratorius bei pan.) arba jau kažką originalesnio sugalvot ar kitokią sistemą spalvų įvestComment
-
Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.Comment
Comment