nes taip sugalvota, kodė viskas turėtu būt standartiškai?
Bugai, klaidos ir kiti žvėrys
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Comment
-
Gal galima ta google reklama isnaikint? baisiai atrodo , kaip akzkas sake idek daan geriua donate sumesin gi... beto virsui kampe avataras atsirado uzstoj az baneri ir enkaip atrodo , bent man na siam kartui tiek (cia apie smailus)My Anime List <---
Waiting for Peacefull summer...Comment
-
-
Globalinėse taisyklėse radau klaidą:
2 dalis. Taisyklės ir apribojimai
Nėra arba nerodo 10 taisyklėsComment
-
Pas mane dabar gijose susijusiose su "manga" forumu dedasi nesąmonės - visą laiką rašant pranešimą man jį padvigubina, t.y. negalioja 120 sekundžių taisyklė tarp pranešimų, nors ir šiaip spaudžiu tik kartą.
Ir tas tik mangos forume, tačiau nesvarbu kurioje jo temoje (atkreipkite dėmesį į postų laiką, jis identiškas). O čia nors nežinau kodėl, bet irgi du kartus mėgina siųsti pranešimą, bet suveikia 120 sekundžių taisyklė ir paskelbia tik vieną.Comment
-
Pas mane dabar gijose susijusiose su "manga" forumu dedasi nesąmonės - visą laiką rašant pranešimą man jį padvigubina, t.y. negalioja 120 sekundžių taisyklė tarp pranešimų, nors ir šiaip spaudžiu tik kartą.
Ir tas tik mangos forume, tačiau nesvarbu kurioje jo temoje (atkreipkite dėmesį į postų laiką, jis identiškas). O čia nors nežinau kodėl, bet irgi du kartus mėgina siųsti pranešimą, bet suveikia 120 sekundžių taisyklė ir paskelbia tik vieną.
Spoileris:test
Kituose forumuose suveikia šitai.
Aišku dar kai greito redagavimo funkcija nedirba, neleidžia išsaugoti, tiksliau neparodo pranešimo, o rodo editor langą irgi nervina. Turiu eiti per pilną, ir tik tada suveikia išsaugoti. Gal tai susiję?
Dabar dar vienas bugas šiandieninis, visiškai neatidaro spoiler žymių.
edit: testPaskutinis pakeitimas nuo Daan; 2010-03-11, 21:50.Comment
Comment