Bugai, klaidos ir kiti žvėrys
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Sveiki,
kodel negalima uzaplaudint avataro ar profilio paveiksliuko?
raso: unable to save imageComment
-
Nežinau ar čia pataikiau. Suprantu, kad forumas yra vis dar tvarkomas, bet kas nors galėtų apsiimti sąrašų tvarkymu? Paspaudžiu bet kokią raidę sąrašuose ir mane redirectina į pradžią. Galima sužinot, kada bus sutvarkyta?Comment
-
-
-
Comment
-
Comment
-
neprisijungus prie forumo porą dienų, kažkaip reikia logintis iš naujo, nors ir užklickinta "Atsiminti Mane", anyway prisijungus ir paspaudus "kas naujo?" parašo there is no new posts tralialialialia (kas yra tikrai neįtikėtina šitam forumui), if you want to see older posts click "here". paspaudus "here" pasiūlo palaukti 20 sekundžių tarp paieškų, o tai ganėtinai užknisantis dalykas.Comment
-
ar čia man vienai tik ar čia irgi koks bug'as, jog spaudžiant "atskyti įgiją" numeta mane į "greitas atsakymas" langelį, tai tenka nervingai 2-3 kartus greit nepaspaust ir tik tada atsidaro tas pilnas atsakymui langas.
Šiaip mačiau, kad apčioj greito atsakymo lango yra mygtukas "eiti prie pilno", tai ale čia reikia spaust, bet tai data labai jau nepatogu. >___<Comment
-
ar čia man vienai tik ar čia irgi koks bug'as, jog spaudžiant "atskyti įgiją" numeta mane į "greitas atsakymas" langelį, tai tenka nervingai 2-3 kartus greit nepaspaust ir tik tada atsidaro tas pilnas atsakymui langas.
Šiaip mačiau, kad apčioj greito atsakymo lango yra mygtukas "eiti prie pilno", tai ale čia reikia spaust, bet tai data labai jau nepatogu. >___<
---------
avatarai, albumai, etc jau turi leisti pasikeisti - jei kuris da neveik, prašom praneštComment
Comment