Bugai, klaidos ir kiti žvėrys
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Problema su tuo "Kas naujo?".. Kiek tik spaudziu, tiek ir terodo man 20 is 50 (pvz) postu nauju, nebent tik paspaudziu ant forumo ir tada pamatau kiek istikro, bet kol praziuriu bent 5, tai uzgesta visi kiti. Anyone know how to fix it?Comment
-
Taisytinų aprašymų skiltyje 77 žinutės spoilerių neatidaro, naudoju operą. Na, čia toks menkniekis, tik kad nepirmą kartą susidūriau su tuom, tai sugalvojau pranešti.Comment
-
Man kita bėda. Nejau man vienai atsiranda problemų peržiūrint "Ką klausot" temą? Pilnai neužkrauna, o ir komentuoti ar kažką įdėti neįmanoma.Comment
-
Prisidėsiu prie skundo, problema atrodo tik su paskutiniu puslapiu. Visą jį rodo kažkaip netaip kaip įprastai ir iki galo tikrai neužkrauna. Jei renkuosi pilną atsakymą cituojant ar atsakant į kurį nors post'ą, tada galiu matyti po atsakymo lauko kitų atsakymus ir taip išeina jog neužkrauna tik vieno vartotojo žinutės, kuriame tik youtube playlist'o link'as, tad greičiausiai problemos jis nekelia... Gal padėtų seniausių post'ų pravalymas (?), juk abejoju, jog daug kas juos revisit'ina, plius ir youtube link'ai gali būti jau daugumos nebeveikiantys, tada gal bėdos tame ir nebūtų...Comment
-
Įkeliamų paveikslėlių dydis turi būti ne didesnis nei 100x100, bei jo užimama vieta neturi būti didesnė nei 97,7 kb[url=https://myanimelist.net/mangalist/Aramissss&sclick=1]Comment
-
Comment