Bugai, klaidos ir kiti žvėrys

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • technotrach
    mors ultima ratio

• 2006 03 06
    • 218

Bugai, klaidos ir kiti žvėrys

nelabai radau kur apie klaidas parašyt,
    tai man bent jau nelabai veikia tiltas tarp portalo ir forumo, i portala iš forumo perkelia, bet atlikus kai kuriuos veiksmus (kad ir paspaudus po mano avataru naujos zinutes) atsilogina. Taip pat portale registruojant pasveikina prisiregistravus, bet vel atidaro langa kur esu nepriregistruotas. Šiaip labai netrukdo, kai naudoju beveik tik forumą, bet prie progos užmeskit akį kas ne tep tę yr.
    Skaitoma manga
  • Daan
    Administratorius

• 1998 10 30
    • 176

na nieko panašaus nepastebėta, bandyk pravalyt cookies, temp failus, kita naršykle pažėk

Comment

• Aivaras
      ką tu?

• 2008 09 10
      • 358

Seniau buvo bugas, kad kai prisilogini per pagrindini puslapi ir bandai eit i foruma, vel praso logintis, tada prisilogint reikedavo forume virsuje desineje puseje, jog prijungtu.Db nesusiduriu su tuo, nes padares jog mane prisimintu, bet manau taspats dar vis yra.

Comment

• Daan
        Administratorius

• 1998 10 30
        • 176

na kaip rašiau, niekad nieko panašaus man nevyko

Comment

• Killerbee
          Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
          • 2910

Autorius Aivaras
          Seniau buvo bugas, kad kai prisilogini per pagrindini puslapi ir bandai eit i foruma, vel praso logintis, tada prisilogint reikedavo forume virsuje desineje puseje, jog prijungtu.Db nesusiduriu su tuo, nes padares jog mane prisimintu, bet manau taspats dar vis yra.
          Taip, tikrai yra. Šeip čia smulkmė, gyventi netrukdo.

Comment

• technotrach
            mors ultima ratio

• 2006 03 06
            • 218

išvalius firefox ir chrome naršymo istoriją ir slaptažodžius, problemos nebeliko
            Skaitoma manga

Comment

• Souls
              PLEASE DIE

• 2007 04 26
              • 146

Nezinau kaip kitiems, bet esant portale ir is jo einant i skiltis Bendruomene ar i jos "potemes", sakykim, ismeta 404.
              [Insert your signature here]

Comment

• Miyata
                Find your own sins, kid.

• 2008 01 09
                • 452

Autorius Souls
                Nezinau kaip kitiems, bet esant portale ir is jo einant i skiltis Bendruomene ar i jos "potemes", sakykim, ismeta 404.
                Man tas pats.

Comment

• hoshii
                  Narys

• 2008 10 28
                  • 33

Problema:
                  kažkodėl man kai pakeičiau slaptažodį pradėjo rodyti oranžinę pastabos lentelę su užrašu:
                  "Sveiki hoshii. Matau, kad naujai užsiregitravot bet dar nepatvirtinot savo registracijos gautame el.pašto laiške. Nepamirškite patvirtinti!"

nors kai prisiregistravau viską buvau sutvarkiusi ir tokios lentelės nebuvo.
                  o to laiško su patvirtinimu jau senokai neturiu.
                  tai gal galima būtų kaip nors šią problemą sutvarkyti?

nes kai ši lentelė yra negaliu atlikti kai kūrių veiksmų.

Comment

• amidau
                    ☣☠☣

• 2007 04 25
                    • 1384

Autorius hoshii
                    Problema:
                    kažkodėl man kai pakeičiau slaptažodį pradėjo rodyti oranžinę pastabos lentelę su užrašu:
                    "Sveiki hoshii. Matau, kad naujai užsiregitravot bet dar nepatvirtinot savo registracijos gautame el.pašto laiške. Nepamirškite patvirtinti!"

nors kai prisiregistravau viską buvau sutvarkiusi ir tokios lentelės nebuvo.
                    o to laiško su patvirtinimu jau senokai neturiu.
                    tai gal galima būtų kaip nors šią problemą sutvarkyti?

nes kai ši lentelė yra negaliu atlikti kai kūrių veiksmų.
                    Čia gal dėl to kad pakeitei slaptažodį, forumas tau išsiuntė laišką su naujo slaptažodžio patvirtinimu, kol jo nepatvirtinsi toliau rodys tą užrašą...

Čia tik mano teorija, gali būti ir kitaip

Comment

• hoshii
                      Narys

• 2008 10 28
                      • 33

na, ir tos žinutės nebeturiu, nes kažkada visas iki vienos ištryniau, tai pabandysiu dar kartą pasikeisti slaptažodį.
                      Gal susitvarkys, jei dėl to, kad slaptažodį pasikeičiau. (~_~)

Comment

• hoshii
                        Narys

• 2008 10 28
                        • 33

Labai atsiprašau už 2postą, bet pakeitus slaptažodį problema neišsisprendė (~_~)
                        visvien toji lentelė yra (T.T)

Comment

• zxde
                          CQ maniac

• 2008 06 12
                          • 74

Pastebėjau klaidelių prie žinutės rašymo (o gal ir kitur)
                          „tam kad ištrinti...“
                          Niekada po „kad“ nevartojama bendratis, be to, prieš jį dar ir kablelio trūksta..
                          viskas čia skendi iliuzijoje... ir viskas besikartojančiai sukasi ratu... tad būkime kartu...

zxde - A.M.F | MAL | Anime-Planet | išoriniai LT subtitrai | zxde's versti, taisyti ir įgarsinti anime

Comment

• Hellsing_lover
                            Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
                            • 1318

Siūlymas: Pataisykim į "Norint ištrinti"

v2: Norint ištrinti šią žinutę, pažymėkite atitinkamą punktą žemiau ir tada spauskite 'Ištrinti šią žinutę' mygtuką.
                            Paskutinis pakeitimas nuo Hellsing_lover; 2009-11-18, 08:44.

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• Aliyah
                              Stebėsiu

• 2009 10 15
                              • 66

Susidūriau su tokia problemėle, kad negaliu ištrinti savų žinučių iš forumo. Kai pasirenku ''keisti'' tebūna tik ''išsaugoti'', ''eiti prie normalaus'' ir ''atšaukti''. Gal aš ne ten ieškau? :c
                              life's a bitch and then you die .

Comment

Working...