manau sio site moderatoriai siek tiek per daug sau leidzias siandien atejes pamaciau kad viena is mano temu ismesta i siukzliadeze prie mano paraso lista be sutikimo ir dar gavau du warning atseit susidorot grasina baxurai manau moderatoriai turetu siek tiek nusileist ant zemes kol neprazude sio forumo
moderatoriai
Collapse
X
-
siaip neslepsiu, nenoriu pritarti tau nes esi panasus i viena is tu intelekto nesuzalotu, bet manau padarysiu isimti sikart.
teisybe jis sako, jau ne vieno forumo mirti teko isvysti per moderatoriu neissilavinima. as irgi 2 warnings gavau praktiskai uz nieka.swag -
tikiu kad padarysi tvarka manau laikas istumti jau senus modus kurie nk nesupranta. galbut tu atnesi pokyciu taip kad turi mano balsa maga (make animezona great again) LOLComment
-
Viskas kaip ir ok, tik bsk uztruks kol 2 psl parasysiu, nes per lietuviu pamokas dbz rodydavo per lnk tai bsk strugglinu dabarComment
-
Yra forumo taisyklės. Yra toks kaip ir paprastas dalykas - bendravimo kultūra. Čia ne Facebook ir ne vaikų darželis. Jeigu ir toliau nesąmones rašyti planuojate floodindami forumą dviejų žodžių postais ir visokias "byrkas" rašinėdami - bus ir banas. Aš nežinau ar jūs čia iš vieno forumėlio, facebookėlio grupės ar vienas ir tas pats asmuo su fake accountais, tačiau man ir neįdomu. Išmokite padoriai elgtis.
Sent from my STV100-4 using Tapatalk👍 1Comment
-
Yra forumo taisyklės. Yra toks kaip ir paprastas dalykas - bendravimo kultūra. Čia ne Facebook ir ne vaikų darželis. Jeigu ir toliau nesąmones rašyti planuojate floodindami forumą dviejų žodžių postais ir visokias "byrkas" rašinėdami - bus ir banas. Aš nežinau ar jūs čia iš vieno forumėlio, facebookėlio grupės ar vienas ir tas pats asmuo su fake accountais, tačiau man ir neįdomu. Išmokite padoriai elgtis.
Sent from my STV100-4 using TapatalkComment
-
Na stipriais kaltinimais čia svaidaisi, o dėl bendravimo kultūros tai kas normalu vieniems, kitiems gali būti nenormalu ar net siaubinga. Gyvenam Lietuvos respublikoj atrodo turim žodžio laisvę, kitų neįžeidinėjam, dalinamės savo mintimis, bet turime gyventi baimėje, kad mūsų mintys sutaptų su jūsų ekscelencijos mintimis, nes kitaip gausim bananą. Nevisi yra matę 500 anime ar turi iq didesnį negu 100, bet tai dar nereiškia, kad negalime diskutuoti ar ne ?
Tu manes geriau nenervink gerai, o tai bus tau gomu gomu no jet pistol in ya face.
Pats kaltas esi, parasyta temoje, kad galimi spoileriai ir neperskaicius neeiti i tema, o ir chapteris beveik pries savaite isejo tai savo verksmus pasilaikyk sau.
eik tuos savo pixelius per painta nupiestus pats ir ziurek, krc padare anime tesini grynai kad cow milkint. Sangokas melynais plaukais kaip koks punk vaikas su daddy issues krc.👍 1Comment
-
Oho, kaip pragydai.... Ok...
O visa kita fleimas, fludas ir dvylikmečio lygio rašliava. Nežinau kokioje realybėje tai yra normalu. Gal feisbuke? Ten ir rekomenduoju kol kas lankytis. Kas dėl AZ tai duodu paskutinį šansą - ištrini savo postus ir jei gerai elgsiesi tai gali pasilikti. Nieko asmeniško.
Beje siūlau pasikeist description "Iškrypęs dėdulė", nes forumo įvaizdžiui toks moderatorius karmos taškų neprideda. Nieko asmeniško.Comment
-
Nežinau ar ši forumą modai esat pasivertę savo asmeniniu safe space, kur jūs esat dievai ir turit neribotą autoritetą ir teises, kad baninat žmonės už asmeninę nuomonę permabanu, davę vieną poste rašytą įspėjimą. Siūlau nusileist ant žemės, nes matomai per 10 metų forume didybes liga susirgęs esi iškrypęs dėdule.Comment
-
pritariu kirito cia as pastebejau virsuj prasoma aukoti ta tariamoji formuo inteligentija tik nori pasipelnyt is vargsu paprasti zmones jiem ne motais mano seneli buvo issiunte i sibira irg uz tai kad mane jog yra zodzio laisve modam siulai biski pergalvoti savo daroma zala ir kaip lietuvos seimas veja zmones emigruot taip sio forumo modai veja zmones tolyn is ciaComment
-
Konstitucijos 25 straipsnis
Žmogus turi teisę turėti savo įsitikinimus ir juos laisvai reikšti.
Žmogui neturi būti kliudoma ieškoti, gauti ir skleisti informaciją bei idėjas.
Laisvė reikšti įsitikinimus, gauti ir skleisti informaciją negali būti ribojama kitaip, kaip tik įstatymu, jei tai būtina apsaugoti žmogaus sveikatai, garbei ir orumui, privačiam gyvenimui, dorovei ar ginti konstitucinei santvarkai.
Laisvė reikšti įsitikinimus ir skleisti informaciją nesuderinama su nusikalstamais veiksmais – tautinės, rasinės, religinės ar socialinės neapykantos, prievartos bei diskriminacijos kurstymu, šmeižtu ir dezinformacija.
Pilietis turi teisę įstatymo nustatyta tvarka gauti valstybės įstaigų turimą informaciją apie jį.Comment
Comment