kas nutinka kai ilgai nesilankai forume

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Abalys
    Nope!

    • 2010 07 20
    • 1136

    #31
    Autorius Miesto_Druidas
    Tai kaži ką reiktų daryti paprastiems žmogeliams, kad bent kiek pagyvinti forumą...
    Daryti tą patį ką ir AMV bendruomenė. Rengti kažką! Judinti ir veteranus, ir naujokus. Rankioti žmones, pažįstamus ir kviesti čia. Viskas AMV subforume apsivertė aukštyn kojom deka poros žmonių, tas pats gali nutikti ir su kitais... Tik vat kas imsis iniciatyvos?
    Dabar jaunimas auga užsienio forumuose arba "snukiaknygėje", net nežinodami apie tai, kad Lietuvoje yra anime fanų puslapių. Kai kurie net nežino, kad Lietuvoje vyksta anime/manga/Japonijos kultūros festivaliai

    Comment

    • .RECAni
      Rimtas forumo narys

      • 2010 04 03
      • 152

      #32
      (ne visad pataikau, tad pataisykit, jei ka pasudysiu)

      PASTEBIJIMAS Nr.1 Senais laikais gal buvote vieni pirmuju, bet dabar forumu priviso daugiau nei reikia... Keista, kai uzkieteje (saves laikantys) animesnikai, dar tik pereinantys savo vegetacini - "ziureti kiek imanoma daugiau anime" - perioda, net apie AZ.net nera girdeje. Nenuostabu, nes dauguma vieni pirmuju isokanciu i ANIME/J-kulturos traukini dabar labiau renkasi ONLINE portaluose (vienas pavyzdys: animeonline.lt). Tendencija vartoti yra populiaresne, nei kurti. Cia (AZ) apsilanko/apsistoja smalsiausi ir veikliausi, manau. Minusas - susiskaldymas, pliusas - konkurencingumas. Stai jums ir rezultatai lankomume. Belieka susitaikyti (gal); apsijungti (sudetingas-nereikalingas procesas); sugalvoti kazka naujo (bet, senbuviams tai sudetingiau); "gauti sviezio kraujo" (stai... stai kur suo pakastas). vaujkus jaunimas isileija ir senbuvius savo energija uzkrecia.

      PASTEBEJIMAS Nr.2 Kolkas siemet AZ-forume stipriai pagausejo "AVM kovu" (kovotoju) ir FanDub'eriu pajegos. Nekalbu apie tradicija tapusius APRAŠYMUS, kuriuos "visi" taip smagiai nuo jusu plagijuoja be jokios kreditacijos ar zmogisko "Ačiū".

      P.S. Kuriam AZ krizes valdymo grupe! Joke Jei rimtai, RECANI kituose VISUOSE (be isimties) relyzuose skirs keleta sekundziu šaukiniui, kviečiančiui naujokus apsilankyti AZ-forumuose. Noreciau, kad visi aktyviau siam sventam reikalui pasireikstumet.

      Daugiau informacijos
      | "Kūrybos lenta"
      Paskutinis pakeitimas nuo .RECAni; 2013-06-19, 00:28.

      Comment

      Working...