Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Skaitant sezono anonsą nuotaikos buvo šiek tiek optimistiškos. Pabandžius dalį... nuotaikos pasidarė pesimistiškos. Sezonas iš esmės pilkas ir nykus, vertų žiūrėti vos du (likę geriausiu atveju stiprūs vidutiniokai) ir jie taip pat nelabai blizga. Ir tie patys du yra tęsiniai/perdirbiniai - Sidonia no Kishi ir Arslan Senki.
Kekkai Sensen, nes 50% Baccano/Durarara alike. Linksmas ir ne visiškai nuspėjamas.
FSN:UBW, nes pastatymas nuostabus, animacija brangi ir aš fanbojus.
Sidonia, nes manga labai patiko ir nors su 3D kūrėjai pusiau prašovė, vistiek verta žiūrėt.
Aj, dar laukiu Digimon Tri, dvelkia nostalgija vaikystei, bet dar neaišku kada pradės leisti.
perdaug nesismulkinsiu... Ore monogatari
Gintama
Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru
yra dar keletas i kuriuos esu permetes aki, bet kai sis sezonas pasiule tiek daug ir pasirodo, kad pusiau tik snipstas gavos galvoju vel gal reikes dabaigt ziuret Nisekoi. Pirma sezona ipusejus meciau, nes beziurint tik noris akys vartyt ir giliai atsidust, tikiuos gal bent kaip komedija bus gan vikusi.
Kažkaip man šis sezonas gan neįdomus.. Vienintelis didesni dėmesį patraukė Fate/stay night, o visi kiti bandyti pakankamai nuobodus.. Dar ankstoka spręsti apie animiu visuma, bet pradžia nieko gero nežadanti ;(
P.S Dar nežiūrėjau Ore Monogatari!!, bet artimiausiomis dienomis įvertinsim
Paskutinis pakeitimas nuo daimonass; 2015-05-05, 16:13.
Praėjo beveik mėnuo nuo balsavimo starto. Štai kurios animes pirmaujančios, pirmos dvi vietos kaip ir aišku kol kas... Na o dėl trečios vietos tikrai painiava, dėl kurios kaunasi net keturios animes.. Štai sąrašas:
1. Ore Monogatari!!
2. Kekkai Sensen
3-6. Arslan Senki
3-6. Fate/stay night: Unlimited Blade Works 2nd Season
3-6. Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru
3-6. Yamada-kun to Nananin no Majo
Pabalsuokit tie kurie nesat balsavę už savo favoritus... Laimėjusios animes bus kandidatai į Metų anime
Comment