Sudarome TOP 3 geriausių jūsų matytų anime filmų!
Collapse
X
-
Apgailėtini jūsų matyti filmai yra, štai mano:
1.Byousoku 5 Centimeter
2.Kotonoha no Niwa
3.Mnemosyne: Mnemosyne no Musume-tachi ( nors čia ne filmas, o epizodai, bet jų tik 6 ir vienas eina po 45min. tai maždaug kaip anime filmas, tad manau tinka, nes neturiu 3 tikru anime filmų geriausių, tik du, šita prirašau kaip filmą, nes jis nuostabus yra. )
ir pagaliau į temą, mano geriausieji (spėju, jog jie apgailėtini, bet man tai TOPAS) (:
1. Tales of Vesperia: The First Strike
2. Evangelion: 2.0 You Can (Not) Advance
3. Hotarubi no Mori e👍 1Comment
-
Pasireikšiu ir aš.
1. Bleach - Diamond Dust Rebellion. Žinau, kad iš pop fabriko išpuolęs, bet man jis labai smagiai ir įdomiai žiūrisi.
2. Piano no Mori. Labai švelnus ir gražus filmas. Vertas bent vienos peržiūros.
3. Kite. Nes tiesiog.
Sunku man tokį sąrašą daryti su top 3. Per daug mačiusi, kad galėčiau išskirti. Tuo labiau, kad dauguma tikrai turi kažką savy vertingo.Comment
-
Comment
-
1.5 centimeters per second
2.Princess Mononoke
3.Howl's Moving CastleSociety is a market where we sell our soulsComment
-
Na kadangi visi pasireiskia cia, tai ir as savo pridesiu... Nors labai nesiskiria nuo daugumos:
1. Suzumiya Haruhi no Shoushitsu
2. Eve no Jikan (Movie)
3. Toki wo Kakeru Shoujo
Dar galetu buti itraukti i topa: Summer Wars, Vampire Hunter D: Bloodlust, Hotarubi no Mori e, Kotonoha no Niwa.
Bet yra kaip yra. Nors jie visi verti papulti i TOP'aMano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass
One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537
Comment
-
-
1. Ghost In the Shell
2. Memories
3. Ouritsu Uchuugun: Honneamise no Tsubasa
Auksas GITS'ui ko gero vien už tai, kad iš visų matytų filmų padarė didžiausią įtaką ir užvedė ant teisingo kelio. Dėl Ouritsu Uchuugun abejojau, galvojau vietoje jo Evangeliono EoE trečioj vietoj patupdyt, bet tada labai pretenzingai tas mano topas atrodo. O ir dėl visų vizualių grožybių Uchuugun'as nusipelnė tos bronzos. Norisi daugiau filmų paminėt, bet iš trijų nei atimsi nei pridėsi.
Užtarimo verti lūzeriai: jau minėtas End Of Evangelion, Jin-Roh: The Wolf Brigade, LOGH: Overture to a New War ir My Conquest Is the Sea of Stars, Unico, Macross: Do You Remember Love?, Akira, Genius Party.Comment
Comment