Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Jūsų TOP 3 geriausieji užkibimai ir jų priežastys.
hm, geriau surikiuosiu nuo naujausio iki seniausio:
1.Soul Eater - kaip sakiau, serija su lietuviškais subais Zebros ftp servery.XDD
2.Elfen Lied - http://www.youtube.com/watch?v=-q2uozuXFJU puskė parodė šitą. užkabino iškart.
3. Death Note - pamačiau kažkokį Misos paveiksliuką, patiko jos stilius, užsimaniau pažiūrėt tą anime.XD
+dar vienas užkibimas, kurį buvau pamiršus: Princess Princess. pamačiau manga artbooke gražų piešimą, atknisau kad yra anime, ir, praktiškai nesigilinus apie ką, pradėjau žiūrėt.XD
Claymore - sidabrines akys ir daug kraujo (netycia parsisiuciau,nezinojau ka siunciuos)
Fullmetal-alchemist- metalines galūnės, ir edwardo charakteris,(cia kai pirma serija pamaciau)ir apskritai visas siužetas
Bleach-anime-eden buvo vienas populiariausiu animu
1. F-M-A!
Priežastis - vienas juokingas klipukas, kur Shaman King ir FMA sumaišyta su 'Kyle's Mom is a stupid bitch' daina ;D
2. Elfen Lied
Nemeluosiu - dėl ecchi ;D
3. Hellsing
Pirmas matytas RIMTAS anime, per vokiečių muzikos kanalą VIVA. Nerealiai patiko anime žiaurumas tuo metu xD
Caymore-patiko action scenos,ir rimtumas be jokiu juokingu grimasu.
Chrono Crusade-patiko pati ideja su demonais.
Helsing-tiesiog patrauke,tai ir pradejau ziureti.
1. NANA - patarė draugė pažiūrėt, pradėjau, negalėjau sustot, tai ir pervariau visas serijas per 2 dienas.xD
2. Air Gear - paskaičiau aprašymą, labai patiko.
3. D. Gray man - aprašymas bei paveikslėliai. ^^
1. Gankutsuou. Pamačiau in AniDB. Net neskaičiau aprašymo, bet iškart pamilau, o peržiūrėjęs nesigailėjau ^_^
2. Byousoku 5 Centimeter. Buvau apstulbintas Trailer'io.
3. ef - a tale of memories. Prie aprašymo užrašas SHAFT XDD
Darker than Black - openingas uzkabino
Death Note - isgyre visi, tai pradejo mane sazine grauzt kad nemaciau... tai ir uzkabino
golden boy - kazkoks filmukas youtubej
Hmm, tikriausiai netikėčiausiai mane patraukė žiūrėjimui Bleach. O tiksliau viename amv (ne Bleach amv) gale įdėtas Gin. x>
Spoileris:
Tada tikrai linksmai patraukė dėmesį Sephiroth iš Final Fantasy VII: Advent Children irgi jo vienas paveikslėlis, dėl kurio Sephis gavo Salto Mortalio pravardę. Kadangi jo salto buvo ilgas ir galingas, todėl labai sudomino jo kovos būdas/stilius. xD
Spoileris:
Na, o paskutinis ir tikriausiai "sunkiausias" užsikabinimas buvo ant Devil May Cry. Iš pradžių mane labai patraukė Devil May Cry anime, visokie juokeliai, bet labiausiai Dantės asmenybė ir grožis (jau iki tol buvau baltų plaukų maniakė ).
Comment