Manau, kad tai idomi mintis. Tereiktu susirinkti grupelei zmoniu, issirinkti anime, ji perziuret, pasirinkti koki veikeja ir ji igarsinti. Gal perdaug gerai ir nesigautu, bet bent jau butume pabande , o beto manau, kad tai turetu buti gana idomi ir linksma veikla
Kodel iki šiol negarsinam anime?
Collapse
X
-
O cia jau zmoniu reikalas ir kaip jie moka isijaust is sita dalyka, kaip jie i visa tai ziuri, tai irgi manau, daug nulemia. Net ir igarsinimas yra darbas, i kuri ziurima rimtai. jei vienakart nesigavo, tai nereiskia kad tai nesamone ir kitiems nepavyks to igyvendint.Comment
-
Aš manau, kad pirma reikia padaryti pakankamai daug lietuviškų sub'ų, o tik paskui mąstyti apie įgarsinimą. Žinomą, kokį trumpą anime (filmas, ova) galima pabandyti įgarsinti, bet tai gana sudėtingas darbas. Žmonės Lietuvoje vien su sub'ais sunkiai tvarkosi, o įgarsinti... Kažkada AP man rodos skaičiau, kad buvo toks pasiūlymas
Na, aš būčiau už pabandymą, bet ne daugiau. O jeigu bandymas būtų vykęs - valio!Comment
-
-
Zinoma pabandyti galima, bet, kad tai butu padaryta ne "ant greicio"
Pries kelis menesius buvau parsisiuntes "Dragon Ball Z - Broly - The Legendary Super Saiyan" su lietuvisku igarsinimu. Bet filmo garso kokybe buvo tragiska, lietuviskas igarsinimas vos girdejosi, vertimas nuo orginalo toli nutoles ir t.t....
Vienu zodziu: Jei darai tai daryk geraiComment
-
seip ir verstu chirodi nes vardai ir vietoves pavadinimai nera keiciami, o va su kage bushi idomu kaip butu, o seip chidori reiskia tukstantis pauskciu, o pagal anime kureju ideja tai turetu buti lightning edge (zaibo asmenys)Comment
-
Lightning edge ( Raikiri ) yra kitaip sakant, Kakashio Chidori. Sasuke turi savaji , kuris ir vadinas Chidori, o reiskia Thousand birds ^^Comment
-
koktu klausyt daugumos įgarsinimų, (kad gi nematėt Lighto rėkiančio I TAKE A POTATO CHIP>>>AND EAT IT) , japonai piešia, duokim jiem ir įgarsint.
nu o Airiz galiu pasakyt tik tiek: rusai gal titrų skaityt nesugeba. Mes irgi GALIM, mums tiesiog to nereikia matyt. Be to, Rusija daug didesnė nei mes, tai tegu ir kiša savo įgarsinimus į tą super plačią..... .Comment
Comment