Sutinku kad skirtumas akivaizdus bet ir prisiminus FMA garsinima kuomet visos emocijos buvo uzgniauziamos ir tiesiog manau pamacius tai galima daryti isvadas : Lietuviska garsinima smagu butu daryt pries tai nieko neturiu bet tai reikia daryt neatmestinai ir kruopsciai (kitaip sakant reikia moketi isijausti i vaidmeni)...Apie Seiyuu mokyklas tai tikrai nebus ir po 10-15 metu pasaulyje 200+ tautu ir velniai zino kiek kalbu. Plius zinant jog koks nors nupezes prezidentas valdantis tuo metu nesutiktu steigti tokiu mokyklu nebent....Nebent kuris nors is musu tarpo ar tiesiog zmogus kazka zinantis apie anime ir JP valdytu lietuva
Kodel iki šiol negarsinam anime?
Collapse
X
-
Prasklendžia juodi sparnai,
Nutyla varno žnektos
Nustebę atsimerkia numirėliai
Prasmek!.. Andaja -
Daugumos postu neskaiciau, tai sorry jei pasikartosiu... Pasikartosiu, kaip eisas sake, kad anime smagiau ziuret orginalu kalba, bent jau man ...
Airiz taigi pradek rinkti komanda igarsinimui ir viskas, kiek galima apkraut, tuos lietuviu "titruotojus" jie ir taip projektais apsikrove...Comment
-
Ash neturejau butent juos omenije, nors taip toks klausimas ir buvo uzduotas jiems, turint omenyje "kodelgi nepabandzius kazko kito", o kas liecia Airiz rink komanda, cia viskas kolkas apklausos formoje, tam kad zinot ar to tikrai reikia AZ'onieciams ir sheip prijauciantiems.
Asm. jegas pabandyt butu idomu, nors pvz. puikiai zinau kad mano balsas neskambaComment
-
Ash neturejau butent juos omenije, nors taip toks klausimas ir buvo uzduotas jiems, turint omenyje "kodelgi nepabandzius kazko kito", o kas liecia Airiz rink komanda, cia viskas kolkas apklausos formoje, tam kad zinot ar to tikrai reikia AZ'onieciams ir sheip prijauciantiems.
Asm. jegas pabandyt butu idomu, nors pvz. puikiai zinau kad mano balsas neskamba👍 1Comment
-
-
Asm. jegas pabandyt butu idomu, nors pvz. puikiai zinau kad mano balsas neskambaGuns make you stupid, but duct tape makes you smart.Comment
-
Comment
-
Comment
-
Kitu atvėju aš abėjoju ar žiūrėčiau, nebent turint daugiau laiko bei mačius originalo kalba, pasižiūrėjimui kaip visa tai skamba lietuviškai. Juolab, kad tas įgarsintojo darbas sunkokas, turi būti aktorius, arba bent jau turėti aktorinių sugebėjimų. Esu girdėjus amerikietiškų fandubbų, tai gražiai padarytų yra vienetai... (beje amrekietiško aš labiausiai nemėgstu, nesvarbu ar profesionaliai -ofiacialiai įgarsintų ar fandubbų)...Comment
-
Orginali geriau lietuviai igarsinantys anime kazkaip nlb skamba nemanau kad sugebetume jau vien ziurint angliskas serijas kartasi juokas kyla is tarimoComment
-
Hmm ... siaip gal butu visai ir fainai sedi ziuri anime in LT ,nereiktu titru skaityt , bet is kitos puses pagalvojus , tas LT vertimas butu nelabai kox ir visiskai nuvares i sona ... o taip ir nuostabiausia anime galima tragiskai sugadint ... tai gal jau geriau pasedet ir paskaityt eng titrus tai nors vertimas bus normalus ir siaip idomiau girdeti viska originalo kalba JAPComment
-
Aš už įgarsinimą. Jai jau garsintų žmonės anime, tai garsintų tie kurie bent kiek apie ją nusimano ir nebijotų, kad ir parėkauti manau. Plius Lietuvos "animistai" bent kažkiek išlystų iš pogrindžio, kartu įrašinėtų ir dalintųsi idėjomis. Jai lietuviai rimtai pradėtų garsinti anime, aš ją tikrai ją žiūrėčiau, iš dalies dėl smalsumo kaip gi mūsų broliai darbuojasi ir iš dalies jog nereiktų skaityti titrų ir laikyti akis nusukus nuo pačio vaizdo (nes pavyzdžiui man įdomiau anime žiūrėti tiesiai į vaizdą ir girdėti žodžius, o ne pastoviai laikyti nukreiptas žemyn akis ir žiūrėti titrus, o ne anime (matyt dėl to ir taip mėgstu angliškai įgarsintus anime) )Comment
Comment