Kiek žinau, tai visada man būdavo anime, nors tarkim šeimoj, jeigu tėtis erzina, tai sako anime
Kaip jūs kirčiuojate "anime"?
Collapse
X
-
-
hmz...keista.kartais ir ash susimastau kaip ten kas kircioujama..kartais siaubingai keista, kai kas nors anime sukircioja kitaip, nei ash sakau..kazkodel kyla noras taisyt...XD
bet..dabar, kai pagalvoju tai, matyt, sakau pirma ilga raide.Anime.bet kartais kirciuoju ir kitaip...tarkim jei visokie linksniai keiciasi ir panashiai.^.^
bet shiaip stengiuosi negalvot kaip kirciuoju...maziau problemu taip X}Comment
-
Nieks nenugales kazkadais mano, manrods, mokykloj isgirsto /anaim/, manyk angliskai buvo bandyta pasakyt.
As pasikliauju japonais, kurie patys sako Anime, o kartais, jei kalbuos su kokiu tuom nesidominciu tipeliu, sakau animai, vistiek is pirmo karto toks tipelis nieko nesupranta.Comment
-
-
-
http://lt.wikipedia.org/wiki/Anime#Terminologija
Taigi kaip suprantu kirciuojamas paskutinis skiemuo .
Asmeniskai mane nervuoja kai kas sako Anime o kai isgirstu sakant fraze "ar matei ta AnimA " tai kaip kazkuris jau cia rase nors imk duru rankena ir nusisauk. :sick:Comment
-
hmm turbut taip ANIME arba anime tai nekirciuoju visaiDid you feel how the bullet took you? Did you feel easily your life got shed?
Did you feel how the system shot you, 9 mm rape your f.u.c.k.i.n.g head!!!Comment
-
Comment
Comment