Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Visuotinė problema "Kada po velnių visą tai žiūrėti?"
Aš anime žiuriu dažnai labai dažnai! esu macius nemazai anime bet dazniausiai ziuriu savaitgaliais nes darbo dienom is mokyklos gryzus atrodau taip todėl tenka ziuret savaitgaliais arba kai turiu laisvo laiko! <3
Ech, dabar labai sudėtinga man žieti anime. Geriausiu atveju namo grįžtu 15h opto visą laiką suryja namdarbiai ir mamos moralai apie mokslo svarbą tai jeigu per dieną sėju pažieti bent 1epą anime arba perskaityti betn 20psl mangos, tai būnų labai laimina
Man 17h geriausias atvejis... Na šiandien, tarkim, grįžau 20h maždaug {dailės mokykla} . + namų darbai ir nuo kito mėnesio dar vienas užsiėmimas kai kuriom dienom, tai manau anime žiūrėsiu tik savaitgaliais, nes net vasarą praktiškai nebuvo laiko žiūrėti.: D Nors kuo užimtesnė diena, tuo lengviau pasiskirstai laiką ir dar daugiau atlieki nei tą dieną, kai reik tik į mokyklą ir jokių kitų planų.
nu jo aktualus klausimas visi gi beveik laiko neturi... as irgi gi mokykla dar krepsinio burelis rungtynes... knygos ir atrodo nebera nei kad prie to kompiuterio beprieiti...:dizzy: taigi stengiuos per vasara ziurinet biski sparciau ... bet toku tempu iki gyvenimo galo nebaiksiu perziuret visu kuriu noriu, o dar kai taip prie naruto esu iklimpus niekaip nesimato galo serju rodos vis kas nors prideda ir prideda...
http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire3/b7767d5d39ff442e1f2a62bf56b7d3d71272030042_full.gi f
Pražiūrėjau nedaug ir nemažai anime, manau svarbiausia kokybė, o ne kiekybė. Šiaip ir laiko nelabai daug turių... Tikiuos, kai būsiu pensijoj, turėsių daugiau laiko
geriausias budas ziureti anime yra per telefona . atsisiunti, isikeli ir ziuri per naktele
jo... pritariu, per telefoną ir man gana gerai žiūrisi
o šiaip per PC dažniausiai žiūriu vakare, kai jau būnu visiškai laisvas arba per pietus kai mokykla ankščiau baigias dar kartais sugebu per informatikos pamokas mokykloj pasižiūrėt kelias serijas
Seniau turejau ir ash kabli bet db tiesiog neber laiko nes kazkaip ir prie to pc nebesedziu walandu walandas o DVD grotuvo kambary neturiu tj karta i kokias 3 dienas kokias pora seriju perziuriu ir per akis buna
Aš tai maždaug anime renkuos va taip, paskaitau aprašyma( jai toks buna), pažiurau foto ir videos, bei dvi pirmas serijas jai užkabino tai varau toliau o jai ne tai turint laiko vistiek pažiurau, bet atsidedu jau tokiom dienom kai ner ka žiurėt (nors tai gali būt ir po metu )
Kada tik yra laisvo laiko, nors iš tikro: kada tik užsimanau, tada ir žiūri, juk tų žiūrėjimo būdų yra tiek daug... Telefonai, iPod/MP4, portable dvd ir t.t. , tiesiog reikia būti išradingam ir tų būdų atsiras begalybė
Aš su tokia problema nebesusiduriu - praktiškai nebežiūriu anime.(: Nepasakyčiau, kad man to trūksta. Bet gal vasarą vėl pradėsiu, nežinia.Tiesiog pastaruoju metu dažniausiai patraukia koks filmas.
Comment