Laiko atsiranda tik ongoingams paziureti xD. o kiti anime sensta diskuose xD, gal kadanors ir jie bus perziureti, o gal niekados xD
Visuotinė problema "Kada po velnių visą tai žiūrėti?"
Collapse
X
-
asziuriu anime karta i d. stengiuos nieko nepraleist. mano tevai prie pc per d. man skiria 30min. aiskju tai ziauriai mazai bet as vjiska speju.GYVENIMAS YRA GRAZUSComment
-
Mano truputi kitokia problema: kada po velniu visa tai atsius?Paskutinis pakeitimas nuo Alex Sugar; 2009-08-20, 23:40.👍 1Comment
-
As tai labaaai daug mokausi ir dar sportuoju, tad neturiu to brangaus laiko ziureti anime, bet randu iseiti. As siuos metus dirbau kaip viesbucio administratorius, tad ant to kompo, nakti, kai nera zmoniu internete ziuredavau anime buvo smagu. Tada mane atleido (tevas atleido nes pastebejo jog tai trugdo mano mosklams... ;D) ir as turejau rasti kitoki buda. Tad pirma isbandinejau (kai reikejo mokytis egzaminams) miegoti ir mokytis 3 valandu intervalais: 3h pamiegu, 3h pasimokau, ir gal 1 arba 0.5h skiriu anime. Nieko gero nebuvo, as likau ishsekes o dar turejau visus 70ep of Katekyo Hitman Reborn! :o Tad ka as dariau, as mokiausi labai intensyviai egzaminams, ir po kiekvieno egzamino, kai turedavau 3 dienas mokytis kitam, as tiesiog 5h skirdavau anime, pasitreniruodavau, ir toliau mokydavausi. Kai dabar yra vasara, as jau 3ia diena praleidziu ziurint Hunter x Hunter be jokio streso, mat po to prasideda tusai, draugai isvaziuoja i kitas salis, o dar veliau mokslai. Tad svarbiausia susirusiuoti laika )Comment
-
Aj va dar tokia problemele: kur po velniu visa tai det?
Siaip as kaip daug anime neziuriu, na daznai uztenka 1 serija i diena paziuret, tai laiko be abejo randu, bet aisku kartais ''uzeina'' ir norisi daugiau ziuret na nepaziuresiu siandien, paziuresiu rytoj, nedidele cia ir bedaComment
-
Kaip seniau sakiau, kad visad atsiranda laiko, dabar pas mane animei jo ne kiek nera.
O gal ir to noro nelabai yra. Zodziu man dabar illllga pertrauka nuo anime. Gal nesites metus..Comment
-
Praturtėjau per LM siurbėlių savaitę ~ 200 Anime, o kur dar filmai ir visa kita...
Kada man > nei 1 Tb anime spėti peržiūrėti?Comment
-
Comment
Comment