Visuotinė problema "Kada po velnių visą tai žiūrėti?"
Collapse
X
-
Dazniausiai tai ziuriu savaitgaliais... skiri kokias 2-3 valandas ir kaifuoji.... bet tokiu budu nepatarciau ziureti kokio vieno anime... geriau keisti bent kas 2 serijas ,kitaip nusibos. atsirenku pagal AMV. arba perskaiciusi manga.taip kaip draugu neturiu tai savaitgaliais laiko pakanka...Never trust a smiling cat...
Spoileris:
Comment
-
As tai ziuriu kada papuola, uzsinorejau ir pasileidziu koki, dazniausiai vakarais ir naktimis laiko kol kas normaliai, uztenka blogiau kad net nepastebi kaip Plan to watch anime sarasas prisipildo iki pusantro simto, tada sakau sau viskas nauju neitrauksiu, sita mazinsiu... labiausiai... nueini i koki foruma, o ten koki gera randi ir ant jo uzsikabini, o tie lieka nepialiesti :rolleyes:Comment
-
Nium as tai ziuriu minimum 2 epus i diena(dazniausiai kai valgau). O siaip jei matau kad atsirado naujas anime - siunciu pirma epa. Jei patiks - siunciu visa serila ir rasau i DVD kad veliau perziureciau. O jei atsiranda laisva naktis(nuo visokiu Cosplay organizavimu ) tai ir mazinu neziuretu DVD skaiciu. Also pora kartu i savaite skiriu laiko ongoingams - Naruto,Bleach, Souleater ir pan. Tai jei laika gerai suplanuoji - viskam jo uztenkaComment
-
-
Comment
-
Realiai mano anime žiūrėjimo tempas labai priklauso nuo mano nuotaikų. Šiaip dažniausiai į dieną, o tiksliau tik vakare pažiūriu kokius 1-5 epizodus. Jeigu laisvesnis vakaras 3-7. O kartais kokį penktadienį ar šeštadienį praleidžiu tik ir žiūrėdama anime. Tačiau ir tai, sakau, kad neturiu pakankamai laiko žiūrėti anime, nes tai randu kitokios veiklos, o kartais elementariausiai tingiu. O šiaip nelenktyniauju ar nemušu rekordų. Žiūriu tiek, kiek noriu. Ir man nelabai svarbu, kad aš pažiūrėjus ne tiek daug anime. Anksčiau ar vėliau pažiūrėsiu.Comment
-
Comment
Comment