Visuotinė problema "Kada po velnių visą tai žiūrėti?"
Collapse
X
-
-
net neįsivaizduoji kaip palengvėjo ant dūšios aš jau galvojau kad viena tokia nesveika ant Žemės esu, nieko nespėju ir dar daugiau apsižiojuComment
-
kadangi dvi savaites nuo rugsejo pirmos vis dar atostogauju, tai kartais randu ir daugiau nei epa per diena paziuretiSu mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
Comment
-
nu o aš anime tai taip darau, žiūriu on-going, dar mangas greit permetu, na žinau kad čia ne tas pats, bet troškuliui malšinti tinka
o šiaip, kai labai daug pasimokau ar savaitgaliais apsidovanoju kokiu trumpu anime (Samurai Champloo or smt) ir suvartoju per naktį.... abstinencijos nejaučiu gal kokias kelias savaites tada
aišku labai blogai, kai kabliuojantis anime ir serijų nemažai, kaip Bleach pvz.. jei dabar nuo pradžių pradėti tai ūūūūūlallamano susiComment
-
-
Mano išeitis nuo šios problemos
Visai nebloga iseitis viska avi formatu susikeli bet jei viska per diena akim suvalgai tai gan nepatogu kasdien keltis vis kitus epus ir dar jei japoniskai nesupranti tokiam ekraneli kazin ar subus suskaitysiComment
-
Apie subus aš ir panašiai galvojau, bet prisiminiau, kad aš taip angliškai išmokau todėl pagalvojau gal laikas japoniškai pasomokyt>_< 500x130Comment
-
O delninis PC? Su juo neiseina? Nors suprantu brnagokas malonumas, taciau is kitus dalykus atlieka
Working underground.Comment
-
Na nelabai idomu butu ziurėt kai supranti is sakinio gal po viena zodi na bet taip ziurinejant gal ir pramoktum na bet koki populeresni anime galima ir angliskai rastComment
Comment