Visuotinė problema "Kada po velnių visą tai žiūrėti?"

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
    • 2910

Autorius Neoner
    atidžiai ir ieškau, vat db parsisiunčiau kažkokių tais, gal kas sueis ^^. O anime aš jau salyginai daug matęs, (visiem kuriem šoks į akis, pakartosiu SALYGINAI), ir pastebėjau, kad kuo jaunesni darbai, tuo prastesni, todėl stengiuosi į >2004 metų anime nelysti per daug.
    Daug shedevru praleidai.

Comment

• Neoner
      We're the Unbound

• 2005 12 28
      • 109

nepatinka man naujas piešimo stilius, popa esu

Comment

• Vienuolis
        Perverted Romanticist!?

• 2007 05 01
        • 165

Pasidariau sąrašą anime kuriuos noriu peržiūrėt, bet man taip pasiseka, kad į ji pasižiūriu karta į mėnesi nes vis randu koki įdomesni ir ji praleidžiu be eilės
        >_< 500x130

Comment

• Killerbee
          Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
          • 2910

Autorius Neoner
          nepatinka man naujas piešimo stilius, popa esu
          Pieshimo stilius? Nematau didelio skirtumo tarp 2000 ir 2007 pieshimo. Buna ir geriau ir prasciau. Va 9x tai tikrai skiriasi stipriai. O ir ne pieshime esme. As galiu ziuret belekoki. Nebent 8x veidai man nelabai grazus.

Comment

• ramzas
            Rimtas forumo narys
            • 2007 06 10
            • 114

o man piesimas daug ka lemia. bet cia ne apie tai. neskaiciau cia visu komentaru nes neipusejus padariau isvada kad ziuret animams reikia laiko, progu ir noro :] kas liecia mane tia gal puse metu nespoksojau nieko buvo 12ikta klase ir siaip mieliau ziuredavau filmus bet dabar griztu vel prie animacijos ir kai atradau anime kuriuos reiks perziuret susiruosiau pirkt nauja harda kad jiems vietos butu..prasideda moklsai :] bet kaip nors
            sigpic

Comment

• Neoner
              We're the Unbound

• 2005 12 28
              • 109

nemėgstu flomasterių spalvų

Comment

• FainaruFantaji
                Cyber Snake

• 2007 04 28
                • 579

Man patinka visas anime piesimas, nes kiekvienam randi ka nors idomaus... Na is nauju anime buvo keli tokie nelabai patrauklus, bet ir tarp senu buvo tragisku...

Working underground.

Comment

• Lamb_of_God
                  War, war never changes...
                  • 2005 09 17
                  • 96

very simple, on your ipod, on your phone, on your pc and etc. ziuriu penkta ryto pries einant y darba pakol papusryciauju, ziuriu vakare nes ner ka veikti, bei ziuriu darbe jai ner ka veikt... xD anime yra anime ar 8x ar 2k7 pvz akira nera baisu ziureti pagal jo piesima, ar astro boy.... anime yra anime.. xDDDD
                  Laisvas ir nepriklausomas video menininkas

Comment

• Neoner
                    We're the Unbound

• 2005 12 28
                    • 109

turesiu aš mobą kuris 3gp palaikys (kadanors) tada ir aš žiūrėsiu ... db tenka laptopu tenkintis. LoG tau pavydžiu
                    p.s. radau 5-6 gerus anime. bus ką veikti savaitę, dvi
                    Paskutinis pakeitimas nuo Neoner; 2007-08-29, 21:54.

Comment

• hanaretsu
                      Beealzebub
                      • 2006 08 19
                      • 135

atsimenu laikus kai tik anme ir žiūrėjau. Vasarą mačiau viso labo keletą seriju dėl nepakenčiamo burbėjimo o dabar ir laiko nebeliko. naktis-geras dalykas, tik reikia slapstytis. be to, be muzikos gyvent negaliu, o kai anime žiūri nėra kaip klausyt, lieka manga....prisideda kiti pomėgiai(atvirai sakau kad wikipedia yra liga) ir vos lieka laiko savaitinėm serijom, kurių vasarą nemačius reikia pasivyt................košmaras.
                      listas didėja o laiko mažėja. I think im gonna turn emo or smth...>(jk)

Comment

• FainaruFantaji
                        Cyber Snake

• 2007 04 28
                        • 579

Autorius hanaretsu
                        atsimenu laikus kai tik anme ir žiūrėjau. Vasarą mačiau viso labo keletą seriju dėl nepakenčiamo burbėjimo o dabar ir laiko nebeliko. naktis-geras dalykas, tik reikia slapstytis. be to, be muzikos gyvent negaliu, o kai anime žiūri nėra kaip klausyt, lieka manga....prisideda kiti pomėgiai(atvirai sakau kad wikipedia yra liga) ir vos lieka laiko savaitinėm serijom, kurių vasarą nemačius reikia pasivyt................košmaras.
                        listas didėja o laiko mažėja. I think im gonna turn emo or smth...>(jk)

Toks jausmas, kad skaitau savo post`a, skriames tuo, kad as manga nlb skaitau, o va wikipedia su muzika fone, tai jau isisenejus liga ;D

Working underground.

Comment

• Airiz
                          מיד

• 2004 01 09
                          • 1656

Neoner,dziaukis kad laptopa turi,manai 3gp duoda gera kokybe?Tada jau telefo ekranas turi but tikrai didelis kad galetai kazka iziuret.Turiu 2 Siemensus palaikancius 3gp formata,kitas tiesa smartfonas sen.klases turi realplayer'i,su juo nebandes,bet su naudojamu S65(nenaujas 215lt.) anime nepaziuresi,net darbe nakti neturiu kaip paziuret. Taip kad BeAbejo geriau laptopas

Comment

• Evil_of_Darknesz
                            Suicide is painless...

• 2006 04 09
                            • 998

Tingiu instrukcija skaityt, tai vat gal kas naudojates Sony Ericson w810i, noriu paklaust kokius video formatus galima leist per si telefona?

Comment

• ~~JuRgA~~

as tjai kjai viena perziuriu tada kita ziuriu. tjai geriausia. bet kjai serijos atsirandancios tjai ka padarysi ...

Comment

• Vienuolis
                                Perverted Romanticist!?

• 2007 05 01
                                • 165

Man įdomu ar yra koks Mp3 grotuvas per kuri subai matos nes prie kompo laiko vis mažiau praleidžiu, o anime nenoriu atsisakyti
                                >_< 500x130

Comment

Working...