Visuotinė problema "Kada po velnių visą tai žiūrėti?"

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Lust
    a.k.a Yurla

• 2006 12 17
    • 274

Butnt, jei animas uzkabina per keleta dienu suziuri. Pvz Eureka suziurejau per savaite, o po to pusantro mesnesio tik po koki epa i savaite aki uzmesdavau. Vat dabar pastaruoju metu pradejau vel truputi daugiau ziuret, o tada vel pauze.. xD nes vis del to, gyvenimas neapsirboja vien tik "kuo daugiau anime perziuret" jei gera anime paziuresi ir po keleto metu, jis vistiek nepasikeis, na nebent pacio ziurovo poziuris i anime.. x))
    Lust-Yurla @ DeviantArt

Comment

• FainaruFantaji
      Cyber Snake

• 2007 04 28
      • 579

As animej labai isranki todel esu nedaug ju maciusi... Del to, kad nenoriu ismesti laiko neidomiai anime. Na seip, tai to laiko turiu i valias, galima sakyt galiu, kad ir visa diena vepsot anime, taciau... Kaip sakiau esu tam labai isranki, neziuriu bet ko. Man turi patikti pesimas, siuzetas ir OST. Pagrindiniai dalykai, kai issirenku ka ziureti buna aprasymas, jei jis tinka - siunciosi pirmaja serija. Jei pirmoji serija pasirodo neidomi, bet sukelia abejoniu del tolimesniu atsisiunciu ir antra. Jei toji taip pat netinka - trinu lauk ir net nebegriztu prie to anime. Taip pat nemegstu anime su 100+ seriju, nes tokie is tolo kvepia filleriais ir kitu slamstu. Dar niekada neziuriu tokiu kaip magical girl, nes man jos nepatinka. Taip automatiskai, zinant kas tau nepatinka gali po truputi atsirinkti kas patinka. Dar kartais renkuosi pagal studija ir/ar populiaruma. Jei toji studija isleido daugiau nei 2 ar 3 anime kurie man patiko labai galimas dalykas, kad joje rasiu ir daugiau tokiu, kurie man patiks. O del populiarumo stengiuosi rinktis maziau populiarius - kodel? Mano manymu, tai kas isliaubsinta nebutinai turi buti puiku [pvz. Naruto, mano manymu nesusipratimu, nesusipratimas]... Bet vienas punktas yra, kuriuo negalima pasikliauti, nes jei nepatiko viena serija, antra, tai trecia gali buti taip sakant "nereali". Arba jei siandien koki anime numesi, tai galbut ziurint po metu jis tave itrauks ir tau labai patiks. O galu gale issirenku pagal nuojauta, kuri thx god manes dar niekada neapgavo.

Working underground.

Comment

• Keitaro
        としのり
        • 2007 06 29
        • 62

Labai juokinga, kodėl visi galvoja kad noriu pradėti žiūrėti viską iš eilės?
        Vieni išrankūs kiti sako kad jiems be skirtumo ką rašo forume ir renkasi anime pagal pavekslėlį, čia tas pats kaip spręsti apie knygą iš viršelio...
        Panagrinėjus forumą yra iš tiesų gerų aprašymų ir rekomendacijų vieno ar kito anime, ir kas geriausia, nuomonės tų kas tai žiūrėjo ir kam tai patiko ar net privertė pajausti kažką daugiau
        Jaigu norėčiau viską žiūrėti iš eilės ko gero jau būčiau pradėjęs tai daryti jau seniai
        Asmeniškai mane daugelis rekomendacijų, pasiūlymų ir aprašymų smarkiai sudomino ir dabar tik akys raibuliuoja nežinau nuo ko pradėti
        sigpic

Comment

• lolester

Yra listas pas mane.. ir ziuriu as tuos animes nuo virsaus, pabaigiu ziuret 1,siunciuos kita.. ir t.t
          O listas lbaj greit dideja.. :|

Comment

• Keitaro
            としのり
            • 2007 06 29
            • 62

Autorius lolester
            Yra listas pas mane.. ir ziuriu as tuos animes nuo virsaus, pabaigiu ziuret 1,siunciuos kita.. ir t.t
            O listas lbaj greit dideja.. :|
            Ta prasme susidarai sau grafiką? Patogu... Puiki idėja, manau taip pat pasidarysiu
            sigpic

Comment

• gizmou
              Narys

• 2007 07 29
              • 55

kai atosogos tai per naktis sedziu o kia i sule tai savaitinius paziuriu ir viskas (kur serija i savaite leidzia)

Comment

• MagWizz
                Hello friend...

• 2007 04 27
                • 41

Del sios problemos tai visiskai sutinku Baigiu koki nors anime ziureti, nueinu i savo lista ir paziuriu... ,kad dar apie 100ep liko kitu atsiustu anime perziureti ir dar siunciasi naujas... net nezinai nuo ko pradeti... o ka kalbeti kiek laiko sugaisti tik viena anime pabaigti ,bet seip laiko turiu kai vasara ,bet vistiek...

I'm afraid to lose that, what i already lost...

Comment

• Izzo
                  one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                  • 1530

oj man dabar gražiai viskas susižiūrės... išvažiuosiu mokytis į Kauną,ten nebus neto,tik pc,tai žadu peržiūrėt visus parsisiųstus animus ^_^
                  SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• draugej

cia su tuo anime ziurejimu man siokia tokia problemele gaunasi, nes vasara kazka ziureti kaip ir laiko nerasta, o nuo rudens i mokslus. taip kad jei nutaikysiu kokia laisva valandele skirti anime kokiam tai bus labai puiku

Comment

• Neoner
                      We're the Unbound

• 2005 12 28
                      • 109

man tai jau kita problema iškilo, nerandu man patinkančių anime, esu pakankamai išrankus, laiko visada atsiranda miego saskaita, o dabar kai peržiūrėjau dauguma mane dominusių, tiesiog nerandu nieko gero. paradoksas

Comment

• draugej

Autorius Neoner
                        man tai jau kita problema iškilo, nerandu man patinkančių anime, esu pakankamai išrankus, laiko visada atsiranda miego saskaita, o dabar kai peržiūrėjau dauguma mane dominusių, tiesiog nerandu nieko gero. paradoksas
                        tai gal tada nereikia buti tokiam isrankiam? o saip tai tikrai turetu ka nors isleisti sviezio ir idomaus

Comment

• Neoner
                          We're the Unbound

• 2005 12 28
                          • 109

kažkaip neišeina tokiam būti, visi romance anime man nelenda tiesiog... tai gali būti prieskonis, bet ne pagrindas. O kadangi man reikia tokių anime kaip vampire hunted d/gankutsuou, tai nieko nebelieka daryt, kaip sukti po n kartų tuos pačius

Comment

• draugej

romance anime man ir kazkaip nelabai bet kadangi dar daug anime nemaciau (tokiu kaip vampire hunted), tai kazkaip nemanau kad greitu laiku pritruksiu anime

gal atidziau pasiieskok anime. manau kad dar tikrai kazka patinkancio atrasi

Comment

• Neoner
                              We're the Unbound

• 2005 12 28
                              • 109

atidžiai ir ieškau, vat db parsisiunčiau kažkokių tais, gal kas sueis ^^. O anime aš jau salyginai daug matęs, (visiem kuriem šoks į akis, pakartosiu SALYGINAI), ir pastebėjau, kad kuo jaunesni darbai, tuo prastesni, todėl stengiuosi į >2004 metų anime nelysti per daug.

Comment

• Nialas
                                ...Addic
                                • 2006 06 25
                                • 35

ech.. laiko nėra jiems žiūrėti... atsikeli, susiruoši žiūrėti ir... išeini kažkur su reikalais...
                                na nebent kai nemiga kankina, tai kokia viena naktį per savaitę skiriu šiam sportui...
                                pamenu kaip kažkada kai dar buvau jaunas sėdėdavau visą dieną prie kompo ir žiūrėdavau vieną anime po kito...
                                Pray.. to... rest... your conscience - for the sins you
                                have done...
                                Where is your god now as you're dying alone
                                Brutal wounds cut deep
                                No miracles to heal
                                Watch your life now fade
                                He's not there to help you die...

Comment

Working...