Kas geriau: ar angliški titrai, ar angliškas įgarsinimas?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Jaqzi
    Who?
    • 2009 04 23
    • 14

Man asmeniškai visada klausyti originalaus įgarsinimo (Japoniško) yra daug maloniau nei angliško. Tiesiog tik japonai turi sugebėjimų gerai įgarsinti anime, o angliškai viskas atrodo kitaip.

Comment

• Zipedlife
      Did You Know That:

• 2008 12 09
      • 42

As belenkoks tinginys. Neturiu valios as skaityti tiek daug... Net knygas primirses esu. Subtitrai yra labai didelis geris, jei ziuri po viena serija ar po dvi. Bet jei turi daugiau laisvo laiko ir nori permesti pvz penkes ar daugiau seriju sub'ai tampa tokia ziauri manotonija, mazdaug man net bloga darosi nuo ju. Jei eina ir eina... Pradeda mantis galvoje viskas .
      O del klausimo ar sub'ai yra geresni uz igarsinima angliska, tai ner jokios abejones, kad orginalas visa laika links geresnis uz kita kopija(igarsinima).
      Bet ne visi geri dalikai yra gerai butent Tau!

Comment

• takikatoka
        TheGazettE
        • 2009 03 09
        • 20

zinoma,kad subtitarj.nes igarsinimas tikras sudas(kajp kam). is vis buna,kad nk nesutampa..rodo jau kita titra o kalba kas buvo ankciau parodyta :sick:

Comment

• Original_Prankster
          Mr. Mojo Risin'

• 2008 11 04
          • 200

Autorius takikatoka
          zinoma,kad subtitarj.nes igarsinimas tikras sudas(kajp kam). is vis buna,kad nk nesutampa..rodo jau kita titra o kalba kas buvo ankciau parodyta :sick:
          O tu nemanai, kad subtitrai gali būt blogi? Jog rašo viena, o kalba(japoniškai) kita? Na nebent tu japoniškai supranti.
          Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
          There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.

Comment

• Kintaro_Uroshima
            Anime Iškrypėlis
            • 2008 06 10
            • 11

Priklauso nuo subų lygio, įgarsinimo angliško ir japoniško lygio. Kai kurie animai žymiai geriau skamba japoniškai ,o kiti atvirkščiai.

Comment

• Karoliukas.*

Subtitrai puikus budas mokytis kalbu ;DDD

Comment

• Deadalus
                Forumo maniakas

• 2009 04 22
                • 470

Man geriausia kai su subtitrais, nes man patinka klausytis orginalo kalbos Japonai, bent moka igarsinti animės personažus geriau. Na gal tik DB buvo išimtis iš taisyklės, bet šiaip geriau jau subtitrai.

Comment

• AnimeFreak
                  Stalker >.>
                  • 2009 04 18
                  • 92

Man labiau patinka su subtitrais, nes Japoniskai anime geriau skamba. Nors Japonu kalbos nemoku, bet galiu greit skaityt.

Comment

• YuukiKuran
                    Love vampires
                    • 2009 02 23
                    • 22

Man labiau patinka su subtitrais , nes taip as geriau suprantu ir originalo igarsinimas visada toks fainas buna...
                    Saulėlydis. Vėl. Dar viena pabaiga. Nesvarbu, kokia tobula bebūtų diena, ji visuomet baigiasi...

Comment

• karolisvis
                      I..Hate..All..off..you.

• 2008 05 25
                      • 229

ziurint kam geriau tam kas tyngi arba nespeja skaityt geriau igarsinimas,o tam kas greit skaito aisku subai ^^

Man asmeniskai igarsinimas geriau nes esu tinginys
                      Run, live to fly, fly to live, do or die.
                      Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!

sigpic

Comment

• fasian
                        Tas kur daug kalba.

• 2009 01 28
                        • 586

Įgarsinimas bet jei buna titrai nesiskundžiu :P
                        Ech tie seni laikai ..

Comment

• Zeero ~
                          Naujokas
                          • 2009 04 30
                          • 29

Japonu voice aktoriai > Amerikieciu voice aktoriai

Comment

• H[asas]
                            WarGod'az

• 2009 05 22
                            • 125

Priklauso nuo pacio animes pvz: "Air Gear" dub maladiec, o sub slykstyne negaliu ziuret

Comment

• Luna-chan
                              Miau?
                              • 2008 12 01
                              • 70

Iš vienos pusės įgarsinimas, iš kitos - titrai... Su dubu nors galima daugiau anime pažiūrėti, nes tik ir veizėju į titrus, nespėju viena akim žiopsot į anime, kita - į titrus... Bet šiaip kažkaip hmm... Angliškai anime dubai man nepatinka... Kažkaip kažkas jau buvo paminėjęs, jog japoniškais balsais veikėjų charakteristikas atsiskleidžia geriau..
                              Paskutinis pakeitimas nuo Luna-chan; 2009-06-11, 20:36.
                              Feed Me! Adopted from Valenth

Comment

• denix2
                                Visa valdžia vaizduotei!

• 2008 04 20
                                • 350

Man įgarsinimas patinka, bet ne anglų dažniausiai žiūriu rusiškai įgarsintus nes greitai atsiranda..bet angliškais titrai žiūrėti tenka daugiausia nes nesu kantrus palaukti viena diena iki įgarsinimo be to nesiskundžiu angliškais titrais nes įdomiau klausyti originalios kalbos
                                “I reject your reality and substitute it for my own.”
                                www.facebook.com/DenisO.art.

Comment

Working...