Na čia ir taip aišku ,kad subai.na kaip ir nieko naujo nepasakysiu,visi išdėstė savo mintis ir visi galvoja apie šia tema taip pat...beje su anglišku įgarsinimu tai baisu klausyti...nes japonai tai įgarsina balsą pagal veikėjo charakterį,amžių ir pnš,o angliškai įgarsina tai į nieką nežiūrėdami,paima ,bet koki kuris kažką vapa angliškai ir varyk tekstą...
Kas geriau: ar angliški titrai, ar angliškas įgarsinimas?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Na čia ir taip aišku ,kad subai.na kaip ir nieko naujo nepasakysiu,visi išdėstė savo mintis ir visi galvoja apie šia tema taip pat...beje su anglišku įgarsinimu tai baisu klausyti...nes japonai tai įgarsina balsą pagal veikėjo charakterį,amžių ir pnš,o angliškai įgarsina tai į nieką nežiūrėdami,paima ,bet koki kuris kažką vapa angliškai ir varyk tekstą...
tokius idijotiskus komentarus paskaicius atrodo kad dauguma cia rasanciu nera mate nei vieno duboWhat if all the world's inside of your head?
Just creations of your own
Your devils and your gods all the living and the dead
And you're really all alone...Comment
-
Kai tik susidomejau anime taj stengiausi ziureti su eng igarsinimu nes kaskaip nelipo man tie subtitrai, bet po kiek laiko supratau dazniausiai eng igarsinimas buna lievas, neatitinka personazo ir bent jau man taj primena tuos angliskus cartoon... o man jie labai nepatinka Ir beto juk daug maloniau klausytis japonu kalbosPrasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sigpicComment
-
Sub. tikrai zymiai geriau, nes ir garsas tikras ir daugiau prikolu buna D
Ir taip idomiau ziuretComment
-
man tai patinka ir tas ir tas nes jeigu yra tie titrai tai galima dar ismokti japonu kalba. dar man patinka itr igarsinimas nes nereikia skaityti.Comment
-
Man tai subtitrai. Man patinka japonu balsai . Nors kartais kai labai tingisi skaityt ieskausi animo su igarsinimu . Bet vistiek as uz titrusŠirdies tvenkiniai, džiaugsmo bangos.Comment
-
Man geriau yra subtitrai.Nes dubluota kai buna visalaika butina vardus pakeisti ir tada is anime sh kazkoks gaunasi atsiprasant100%: WEIRD
100%: LOVED
100%: EUROPEAN
100%: STOOPID
100%: INDEPENDENT
100%: FILLED W/ WATERMELON JUICE 8DComment
Comment