Subtitrai. Angliskas igarsinimas daznai yra apgailetinas, and that sux. Bet siaip nevengiu paziureti ir dubbed.
Kas geriau: ar angliški titrai, ar angliškas įgarsinimas?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Už Angliškus titrus visom keturiom Mėgstu ne tik anime, bet ir šiaip filmus žiūrėti orginalo kalba, nes tai suteikia geresnį efektą. Tikroviškiau atskleidžiamos emocijos ne tik veikėjų išraiškom, bet ir balsais.Comment
-
Tikriausiai ten buvo dual Sound Track, nes dazniausiai nededa subu ant dubliuotos versijos...Comment
-
nesuprantu as jusu...... kuom jums geriau klaustyti tu pauksciu kalbos , ir dar daznai nespejama skaityt subtitru , nevisada viska suprasi , negali isijaust i anime , grozetis vaizdais visais , pastebet svarbiu smulkmenu , vien del to kad turi skaityt subtitrus . Kuom jums japonu balsai geresni uz anglu? Juolab kad aglu igasinamas dazniausiai buna daugiabalsis , tai nesuprantu kokios problemos ?Comment
-
dar neesu mates gero anime su prastu anglisku igarsinimu, pilna dubu geresniu uz originala (pradedant cowboy bebop baigiant hellsing ultimate)What if all the world's inside of your head?
Just creations of your own
Your devils and your gods all the living and the dead
And you're really all alone...Comment
-
jo butent , as kaip pavyzdi galiu dot ergo proxy , nu tikrai buvo sunku suprast viska skaitant titrus , o su eng igarsinimu visai kitaip ziurejosi.... galejau atkreipt demesi i daug smulkmenu , kurios turejo dideles reiksmes... vnz as uz eng igarsinima ,gal but ne visuose anime gerai dera , gal ten , kur zandras romantika , drama , gal ten ir geriau dera ploni japonu balseliai , kad sugraudintuComment
-
Man titrai geriau. Kiek esu bandęs įgarsintus žiūrėt, tai kažkaip nerimtai žiūrėjosi. Gal tiesiog jau pripratau prie japoniškų išsireiškimų ir man jie daug maloniau skamba. Nesu nusistatęs prieš anglų kalbą, ar ką, bet tiesiog mėgstu anime (ir filmus ir žaidimus) girdėt originalia kalba.
martukss>>Jei nemoki kalbos,tai bent neįžeidinėk. Nemažai lietuvių tą tavo vadinamą "paukščių" kalbą moka ir ja žavisi.O jei nespėji skaityt, tai yra PAUSE mygtukas, galėsi į pasakojimą įsigilint ir vaizdais grožėtis.Paskutinis pakeitimas nuo GranRey; 2008-11-07, 18:58.Comment
Comment