AIsku, kad sub, amerikieciai nemoka normaliai dubint, man pavyzdziui gadina visa anime ziurejima ;D apie rusus isvis patyliu ;DDD
Kas geriau: ar angliški titrai, ar angliškas įgarsinimas?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
Visada ieskau su angliškais subtitrais, nes tada bent jau supranti ką tiksliai sako. O dar tie įgarsinantys anglų kalba aktoriai, kartais atrodo visai nenori perteikti (arba nemoka) emocijų.Comment
-
P.S. Ar titrai , ar igarsinimas man nesvarbu ,kol nekeicia pacios anime.Comment
-
Aisq subtitrai geriau. Anglai neigarsina taip gerai kaip yra igarsinta orginaliai, dazniausiai japonishkai xDComment
-
Na, pirma karta pasakysiu, kad dubliuotas man asmeniskai labiau patiko uz originalo kalba. Aisku taip ivyko turbut del to, kad mano megstamiausia veikeja igarsino mano megstamiausia voice-actress Mary Elizabeth McGlynn. Taip pat neisivaizduoju Ghost in the Shell ziurejimo pro subtitrus. Pirma Dialogo buvo labai daug, nors speciau skaityti, bet nelabai buvo noro, plius anime tikrai super grazus, o ir i Motoko grozi pro titrus sunku ziuret.
Working underground.Comment
-
Sutinku... Dialogo velniskai daug, nors japoniskai Motoko skamba geriau, bet anglu igarsinta taip pat neblogai, dar idomiai igarsintas buvo Ashikawa Jei ziuret tai tik dubliuotai imhoPaskutinis pakeitimas nuo Evil_of_Darknesz; 2008-02-12, 19:56.Comment
-
Anglishkas igarsinimas Foreva !!! Tas igarsinimas Jp visa kaifa dazniausei lauzo !!! Nepatinka man, nieko nesuprast,[ ka jie ten kalba ],o titrus tingiu skaityt.Beto Japonishkas mentalitetas, mane zudo. Visi geriausi zaidai ,anime ir kita,[nors ir buvo pagaminti japonais,bet] igarsinta EN [ Labai gerai igarsinta ] 100% geriau negu jp. En kalba duoda rimtumo, o JP vaiku snekesei [begioja zudo vieni kitus, bet moteru balsai kaip 12 meciu mergaiciu o vyru kalbos, kaip darzelija dazniausei.I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!Comment
-
EoD, man rodos jis Ishikawa.
SolidSnake, nepritariu, nes rimtu anime negarsina visokie vaikuciai. Jei ziuri visokiu ecchi, comedy and stupid stuff like that tai tikrai neisgirsi rimto balso...
O seip GITS`o angliskam man Tachikomu balsai praeina, dar vaikiskiau uz Japoniskus.
Working underground.Comment
Comment