Kas geriau: ar angliški titrai, ar angliškas įgarsinimas?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • setas
    Ežiukas duobkasys
    • 2008 03 29
    • 77

seip geriausi yra lt titrai kadangy as ganetinai greit skaitau tai su titrais vargo neturiu o i garsinimas daznai ausis gadina

Comment

• Ginc.
      Naujokas
      • 2009 09 25
      • 2

Balsavau už eng sub.
      Bet geriau butų, kad žiūrėčiau eng dub, nes su akim prastai, o žiūrėt ir dar skaityt tai labai vargina.

Comment

• Shikutokachika
        Naujokas
        • 2009 07 04
        • 5

Tik už subtitrus, kaip ir dauguma kitų. Tikrai nenoriu kartotis, bet... Juk reikia argumentuoti, juk taip?? Tad vat:

1. Tai man puiki priemonė kartu ir linksmai praleisti vakarą, bežiūrint kokį, ir puikiai išmokt anglų... Taip pat ir vieną kitą japonišką žodelytį, jeigu spėju pagauti, kas ir kaip... XD
        2. Esu ĮSIMYLĖJUSI japonukų balsus... Jie puikiai atitinka kiekvieną anime personažą ir jo charakterį. O tie angliški... Pvz.: neištvėriau Gravitation angliško įgarsinimo, tad nuo to karto net nebandau ieškotis NE su subtitrais...
        3. Soundtrack'ai... Per įgarsinimą kartais jų išvis negirdėti... Arba taip blogai, kad susierzini ir tiek... Nei smagumo, nei įdomumo...

Daugiau nieko negaliu sugalvot, dėlko... Na, bet minusų irgi yra... Sunku įsijausti į veiksmą, bet kai nori, juk viskas įmanoma!!!

Tad štai taip... Pasireiškiau ir aš... Nors kiek... XDDDD

Apibendrinimui... Pritariu visiems parašusiems, kad ir ką čia prisvaigot...

Comment

• Icarus
          Senamadiškas
          • 2009 09 25
          • 7

subtitrai, visi argumentai buvo isvardinti, nenoriu kartotis

Comment

• marija01
            Naujokas
            • 2009 09 05
            • 4

Autorius Shikutokachika
            Tik už subtitrus, kaip ir dauguma kitų. Tikrai nenoriu kartotis, bet... Juk reikia argumentuoti, juk taip?? Tad vat:

1. Tai man puiki priemonė kartu ir linksmai praleisti vakarą, bežiūrint kokį, ir puikiai išmokt anglų... Taip pat ir vieną kitą japonišką žodelytį, jeigu spėju pagauti, kas ir kaip... XD
            2. Esu ĮSIMYLĖJUSI japonukų balsus... Jie puikiai atitinka kiekvieną anime personažą ir jo charakterį. O tie angliški... Pvz.: neištvėriau Gravitation angliško įgarsinimo, tad nuo to karto net nebandau ieškotis NE su subtitrais...
            3. Soundtrack'ai... Per įgarsinimą kartais jų išvis negirdėti... Arba taip blogai, kad susierzini ir tiek... Nei smagumo, nei įdomumo...

Daugiau nieko negaliu sugalvot, dėlko... Na, bet minusų irgi yra... Sunku įsijausti į veiksmą, bet kai nori, juk viskas įmanoma!!!

Tad štai taip... Pasireiškiau ir aš... Nors kiek... XDDDD

Apibendrinimui... Pritariu visiems parašusiems, kad ir ką čia prisvaigot...
            Visiškai pritariu : D

Comment

• Juodojisesuo
              ^-^murr...rrrr^-^
              • 2009 06 17
              • 68

as uz subtitrus... ir pilnai sutinku su Shikutokachika

Comment

• Alex Sugar
                don't worry, be happy ;)

• 2009 02 23
                • 466

As irgi sutinku su Shikutokachika, bet ziuriu su igarsinimu, taciau kartais buna isimciu ^^
                Nuostabus gyvenimas prasideda nuo nuostabių minčių
                Everything is awesome!

Comment

• raXike_
                  Miaw.
                  • 2008 05 17
                  • 8

Visom keturiom už angliškus sub`us.
                  Kiek anime turių, tai būna, parsisiunčiu dual audio + sub`ai. Nors dažniausiai to antro garso takelio (angliško) taip ir neįsijungiu. Tik palyginu ir persijungiu atgal. Kažkaip nenatūraliai skamba. Ir šiaip, maloniau. Labiau tinka.

Comment

• justealove
                    Naujokas
                    • 2009 10 04
                    • 1

..... Na man asmeniskai geriau subtitrai, nes tada buna orginalus sound track'as.....

Comment

• marija01
                      Naujokas
                      • 2009 09 05
                      • 4

Man kazkodel titrai geriau nezinau tiesa pasakius kodel....

Comment

• Driezius
                        Kas toks?

• 2009 10 21
                        • 143

Subtitrai.Kaip ir daugeliui kitų. Argumentai tie patys ir visi jau išsakyti, tai ką čia jau ir beprigalvosi

Comment

• Almantina
                          Naujokas
                          • 2009 04 14
                          • 1

titrai daug geriau uz angliska igarsinima.pvz, Death note man labai nepatiko L igarsinimas
                          o japonu kalba su titrais nors gali kalba pasimokint

Comment

• shigofumii
                            cruel man
                            • 2008 07 05
                            • 137

Uz angliskus subtitrus ,nes daug idomiau girdeti kai orginalia kalba sneka ,kai dub. tai neperteikia visko taip gerai nera to gyvumo,todel visada ziuriu su subs ,nes tokiu budu ir mokytis gali.
                            Destiny is waiting ,lets move foward to it.

Comment

• PaperAngel
                              (V)(;,,,;)(V)

• 2008 12 01
                              • 249

O aš už įgarsinimą, negaliu pakęst subų, iš kantrybės veda.. Be to aš sunku matyti veiksma kai skaitai kas ten parašyta.
                              Mane ir šeip erzina ta japoniška kalbos maniera.
                              Paskutinis pakeitimas nuo PaperAngel; 2009-11-18, 17:29.
                              Spoileris:

Comment

• ciombiukas
                                Forumo maniakas

• 2009 09 18
                                • 463

Pats geriausias ziurejimas ira su subais eng nes lietuviski knisa o angliskas igarsinimas nerealiai nervina.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

Working...