anglu kalba lb iskraipo anime ir nesugeba perteikti jausmu bei issireiskimu mane asmeniskai kelia juoka kai anime buna anglu igarsinimas lb keista tokius ziureti be jokiu emociju sneka orginalo kalba su anglu subtitrais zymiai geriau
Kas geriau: ar angliški titrai, ar angliškas įgarsinimas?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
subtitrai. definately. kartais prastas igarsinimas taip sudirba anime kad neimanoma ziuret, beto originalo kalba man asmeniskai zymiai smagiau ziuret isimtis man fma igarsinimas nes igarsinta labai neblogai :]deviantArt
BLACKOUTComment
-
Nu kaip galima neišgirst plonų japoniškų balselių, rėkiančių "kawaii !" ar "sugoi!". Tokių jokie amerikonai nepakeis! Ir kai originalą įrašinėja, manau daug atsakingiau ir rimčiau žiūri į emocijų perteikimą, o kai dub daro, tai maždaug "ai supras apie ką kalba eina ir gerai bus". Kiek dub mačiau, tai emocijų tiek pat, kiek terminatoriaus "I'll be back". Ir vardus kažkaip keistai taria man jie...👍 1Comment
-
Nu kaip galima neišgirst plonų japoniškų balselių, rėkiančių "kawaii !" ar "sugoi!". Tokių jokie amerikonai nepakeis! Ir kai originalą įrašinėja, manau daug atsakingiau ir rimčiau žiūri į emocijų perteikimą, o kai dub daro, tai maždaug "ai supras apie ką kalba eina ir gerai bus". Kiek dub mačiau, tai emocijų tiek pat, kiek terminatoriaus "I'll be back". Ir vardus kažkaip keistai taria man jie...
Ką tik pažiūrėjau anime "They Are My Noble Masters" ir ten Shinra-sama taip gražiai skaydavo kawaii
Smagu klausyt būdavo. Jei būtų įgarsinę jankiai, tragedija būtų gavusis.
Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia
[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
Comment
-
Ir tie ir tie gerai Subtitrai gerai, kad original soundtrack bei išmoksti naujų žoždžių, o dubliažas tai tada įgauni įgudžių ir lengviau suprasti klausimo užduotis per ąnglų kalbą, taip pat vartojimą, tarimą laviniComment
-
man geriau subtitrai...........jega pasiklausyti originaliu heroju balsu be to japonu kalba man praeinaComment
-
Comment